1111-30de46.jpeg
Solid colour aangesloten horloge voor kinderen
39,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Solid colour aangesloten horloge voor kinderen

39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u uw kind voortdurend in de gaten houden ? Rust ze dan uit met dit slimme, verbonden horloge. Deze gadget is niet alleen schattig, maar heeft ook een GPS-functie, zodat u tijdens schooldagen kunt zien waar uw zoon of dochter is. Met dit verbonden kinderhorloge kunt u effectief op afstand toezicht houden.

Een horloge boordevol functies

Naast GPS heeft deze smartwatch ook een SOS-functie. Als uw kind hulp nodig heeft, hoeft het alleen maar op een SOS-knop te drukken om u te waarschuwen. U kunt tot 10 telefoonnummers instellen om contact mee op te nemen.
Het connected horloge voor kinderen in effen kleuren is een onmisbaar modeaccessoire. Het heeft een kleurentouchscreen, stappenteller, stopwatch en alarm. Het maakt gemakkelijk verbinding met uw smartphone via Bluetooth-technologie, zodat u oproepen en berichten kunt ontvangen.
Zo kan uw kind altijd verbonden blijven. Het effen gekleurde verbonden horloge voor kinderen is een ideaal cadeau voor alle kleine fashionista’s.

1111-be19fc.jpeg

Een mooi, kleurrijk ontwerp

Dit effen gekleurde verbonden horloge voor kinderen is een praktisch, leuk accessoire waarmee uw kleintje met u verbonden blijft terwijl hij plezier heeft. Deze smartwatch is speciaal ontworpen voor kinderen, met een eenvoudige, intuïtieve interface zodat ze hem gemakkelijk kunnen gebruiken. Dit verbonden horloge is verkrijgbaar in verschillende heldere, leuke kleuren die alle kinderen zullen aanspreken.
Kinderen kunnen hun horloge personaliseren door te kiezen uit een selectie leuke, kleurrijke wijzerplaten die bij hun smaak passen. Het horloge is niet alleen praktisch en voorzien van allerlei functies, maar zal ook een echt modeaccessoire worden om elke dag te dragen.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.