2299-ac7018.jpeg
Waterdicht horloge met 4G verbinding en GPS
104,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Waterdicht horloge met 4G verbinding en GPS

104,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Om de veiligheid van uw kind te garanderen, is het vaak nodig om het onderweg in de gaten te houden. Met dit 4G verbonden horloge met GPS kan dit zonder dat u van uw bank af hoeft te komen. Op uw smartphone geeft deze smartwatch de locatie van uw zoon of dochter door via een applicatie. Het kan ook op afstand foto’s maken.

Het waterdichte 4G connected horloge met GPS is een topklasse smartwatch.

Het heeft een 1,39 inch touchscreen met een resolutie van 400 x 400 pixels. De waterdichte 4G smartwatch met GPS is ook uitgerust met een hartslagsensor, een omgevingslichtsensor, een versnellingsmeter en een gyroscoop.

Het horloge ondersteunt Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 LE en GPS. Het waterdichte, met GPS verbonden 4G horloge wordt aangedreven door een 420 mAh batterij die een batterijlevensduur tot 24 uur biedt.

Een bewakingshorloge op afstand

Uw kind in de gaten houden wordt gemakkelijker met dit verbonden horloge. U kunt uw kind ook altijd bellen, dankzij de mini SIM-kaart die in het horloge is ingebouwd. En vergeet de SOS-functie niet, zodat uw kind met één druk op de knop om hulp kan bellen. Het waterdichte 4G connected horloge met GPS is een slim horloge waarmee u verbonden kunt blijven met uw smartphone of tablet, waar u ook bent. Het biedt u tal van functies zoals muziek afspelen, foto’s en video’s maken, uw e-mails of berichten controleren, toegang tot uw sociale netwerken, enzovoort. Hij heeft ook een ingebouwde GPS zodat u uw positie in realtime kunt volgen en de weg kunt vinden als u verdwaald bent. Dankzij de batterij die lang meegaat, kunt u hem vele uren gebruiken zonder hem te moeten opladen.
2299-e83bd0.jpeg
2299-017a53.jpeg

Een waterdicht horloge

Dit waterdichte verbonden horloge met 4G GPS is een technologisch juweeltje dat een heleboel functies biedt om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Het is waterdicht, waardoor het ideaal is voor wateractiviteiten zoals zwemmen of scubaduiken. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw horloge uitdoet voordat u in het water springt, want het is bestand tegen water tot een bepaalde diepte. Het ontwerp is net zo aantrekkelijk en zal jongere kinderen aanspreken, die dit accessoire graag om hun pols zullen dragen!

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.