2312-356f58.jpeg
Aangesloten horloge met SIM-kaart en GPS
39,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Aangesloten horloge met SIM-kaart en GPS

39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u uw auto op afstand in de gaten kunnen houden? Dit verbonden horloge met SIM-kaart en GPS is de oplossing! Geef het cadeau aan uw kind en u weet altijd waar uw zoon of dochter is. Via een op uw smartphone geïnstalleerde applicatie kunt u hun positie in realtime volgen.

Het verbonden horloge met SIM-kaart en GPS is een multifunctioneel apparaat waarmee u verbonden kunt blijven en uw route kunt volgen wanneer u onderweg bent. Het heeft een kleurenaanraakscherm voor gebruiksgemak, een Bluetooth-verbinding om bestanden en gegevens te delen, een USB-poort om op te laden en gegevens te synchroniseren.

Het verbonden horloge met SIM-kaart en GPS is compatibel met mobiele telefoons met Android en iOS en kan worden gebruikt als mobiele telefoon, GPS, stappenteller, sportcamera, MP3-speler en andere apparaten.

Een SOS-functie

Dankzij de SOS-functie op dit verbonden horloge kan uw kind u op elk moment waarschuwen wanneer het hulp nodig heeft. Deze multifunctionele gadget heeft ook een alarmklok, intercom, stop op afstand, veilige zone… functies
Het verbonden horloge met SIM-kaart en GPS is de ideale metgezel voor mensen die altijd verbonden willen zijn. U kunt in contact blijven met vrienden en familie dankzij de instant messaging- en chatfuncties.
U kunt ook uw route volgen met de ingebouwde GPS en ervoor zorgen dat u nooit verdwaalt. Het horloge is ook uitgerust met een stappenteller om uw lichamelijke activiteit bij te houden en u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken.

2312-8403b2.jpeg
2312-d3644a.jpeg

Een veelzijdig horloge

Deze smartwatch heeft een ingebouwde SIM-kaart waardoor hij als zelfstandige mobiele telefoon kan functioneren, zonder dat hij met een smartphone verbonden hoeft te zijn. Het is ook uitgerust met een GPS-locatiesysteem waarmee de bewegingen van de gebruiker in realtime gevolgd kunnen worden.
Hij biedt een groot aantal praktische, alledaagse functies. U kunt bellen, sms’en, meldingen ontvangen en uw e-mails rechtstreeks vanaf het horloge controleren.
Het is verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij de smaak van kinderen.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.