1371-effff4.jpeg
Verbonden horloge met oproep-, GPS- en camerafuncties
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Verbonden horloge met oproep-, GPS- en camerafuncties

34,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houd uw kind altijd in de gaten met dit verbonden horloge met oproep-, GPS- en camerafuncties. Schattig en praktisch, uw jongen of meisje zal het elke dag met plezier naar school dragen. En u kunt hem of haar op afstand in de gaten houden, gewoon met uw smartphone.

Een verbonden horloge is een elektronisch apparaat dat om de pols wordt gedragen, meestal in de vorm van een horloge. Het kan verbinding maken met een mobiele telefoon of pc om informatie weer te geven zoals de tijd, ontvangen berichten en meldingen.

Aangesloten horloges kunnen ook uw lichamelijke activiteit en slaap bijhouden, en sommige hebben mogelijkheden voor contactloos betalen.

Een SOS-knop

Dit verbonden kinderhorloge heeft alle functies die u nodig hebt om uw kind in de gaten te houden. Naast GPS-, bel- en camerafuncties heeft de gadget ook een SOS-knop. Uw kind hoeft er alleen maar op te drukken om een waarschuwing te versturen. Het verbonden horloge is zowel een mode- als een technologieaccessoire. Het maakt via Bluetooth verbinding met uw smartphone en laat u meldingen ontvangen, berichten lezen, bellen en uw muziek bedienen. Het heeft ook een stappenteller en hartslagmeter, waardoor het ideaal is om uw lichamelijke activiteit bij te houden.
1371-2172e3.jpeg
1371-effff4.jpeg

Een alledaags accessoire

Dit verbonden horloge met oproep-, GPS- en camerafuncties is een geavanceerd technologisch accessoire dat een heleboel functies biedt om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Deze smartwatch heeft een touchscreen met hoge resolutie waarmee u gemakkelijk door de verschillende toepassingen en functies kunt navigeren. Met de ingebouwde camera kunt u direct vanaf uw horloge foto’s en video’s maken, wat vooral handig is als u onderweg bent en uw mobiele telefoon niet tevoorschijn wilt halen. U kunt deze functie ook gebruiken om selfies te nemen of speciale momenten vast te leggen. Een compleet horloge voor dagelijks gebruik!

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.