-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Verbonden kinderhorloge met monitor op afstand

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Hebt u altijd de behoefte om uw kind in de gaten te houden? Vereenvoudig de taak door ze dit schattige verbonden kinderhorloge met afstandmonitor te geven. Het is mooi en modern en zal de pols van uw jongen of meisje stijlvol versieren. U kunt ook de locatie van uw kind vanaf uw smartphone volgen.

Het verbonden kinderhorloge met afstandmonitor is het ideale cadeau voor kinderen. Het heeft een monitor op afstand waarmee ouders de locatie van hun kind kunnen controleren en met hen kunnen praten in geval van nood.

Het horloge heeft ook een noodoproepfunctie zodat kinderen snel contact kunnen opnemen met de hulpdiensten als dat nodig is.

Voor de veiligheid van uw kind

Dit verbonden horloge, uitgerust met een camera en SIM-kaart, belooft een effectief toezicht op uw kind. U kunt uw eigen contactgegevens en die van andere mensen die u vertrouwt toevoegen. Het horloge blokkeert automatisch oproepen van onbekende nummers. Deze gadget heeft ook een SOS-functie zodat u om hulp kunt bellen als dat nodig is.
Het kan de locatie van het kind in realtime controleren en waarschuwingen ontvangen als het kind van de gedefinieerde perimeter afdwaalt. Het horloge is ook uitgerust met een noodoproepfunctie, zodat het kind indien nodig direct contact kan opnemen met de ouders.
Dit horloge is de beste oplossing voor ouders die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kinderen.

1426-102e66.jpeg

Voor de gemoedsrust van ouders

Het verbonden kinderhorloge met monitor op afstand is een innovatief en praktisch product waarmee ouders hun kinderen altijd in de gaten kunnen houden. Het heeft een groot aantal functies om ouders gerust te stellen.
Ouders kunnen een applicatie op hun smartphone installeren waarmee ze de locatie van hun kind in realtime kunnen volgen. Ze kunnen ook veiligheidszones instellen en waarschuwingen ontvangen wanneer hun kind deze zones binnengaat of verlaat.
Dit verbonden horloge is gemaakt van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs voor elke smaak. Het is gemakkelijk te gebruiken en in te stellen.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.