8041-8ae9ae.jpeg
Waterdicht verbonden horloge met GPS voor kinderen
49,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Waterdicht verbonden horloge met GPS voor kinderen

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Is uw kind een fan van nieuwe technologie? Trakteer ze dan op dit mooie, waterdichte verbonden horloge in een aantrekkelijke kleur. Uw jongen of meisje zal niet onverschillig blijven voor zijn charme. Bovendien is dit horloge ultradun en ultralicht. Ze zal geen enkel ongemak voelen als ze het om haar pols draagt.

Het waterdichte verbonden horloge met GPS voor kinderen is de beste manier om uw kind in de gaten te houden. Het heeft ingebouwde GPS zodat u de locatie van uw kind in realtime kunt volgen, en het is waterdicht, waardoor het ideaal is voor buitenactiviteiten. Het horloge heeft ook een noodoproepfunctie zodat uw kind snel hulp kan inroepen als dat nodig is.

Een gadget boordevol functies

Dit mooie verbonden horloge voor kinderen is veel meer dan alleen een versiering voor op het handvat. Het heeft ook een hele reeks functies die u en uw kind goed in de gaten kunnen houden. De gadget is uitgerust met een GPS-functie, oproep, positie..
Het waterdichte verbonden horloge met GPS voor kinderen is de beste manier om uw kind in de gaten te houden. Ze kunnen met u in contact blijven en u berichten, foto’s en video’s sturen.
U kunt ook hun locatie volgen met behulp van de ingebouwde GPS. De batterij gaat tot 7 dagen mee, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u het horloge steeds moet opladen.

8041-67614c.jpeg

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.