28713-e26794.jpeg
Patrouillehorloge met beeldprojectie
29,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Patrouillehorloge met beeldprojectie

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Voor uw kinderen die van Patrouilleverhalen houden, is hier een horloge met Chase, Marshall, Skye of Rubble. Door de kast op te tillen, kunt u een afbeelding kiezen en door op de knop te drukken, wordt de afbeelding in een lichtkrans geprojecteerd. Kies uw favoriete personage en druk op de knop.

De Patroller klok met beeldprojectie is een ideaal cadeau voor kinderen! Het heeft een rond scherm met het logo van de populaire tv-serie en een heldere siliconen band. Dankzij het praktische karakter van dit cadeau kunnen kinderen hun favoriete items op hun stokken bewaren!

Digitaal horloge met 24 afbeeldingen om te projecteren

Deze klok is een handige gadget waarmee u het weer kunt bekijken en 24 verschillende afbeeldingen van uw Patroller-helden kunt projecteren door aan de knop op de voorkant te draaien. Kinderen zullen graag identificeren met hun favoriete figuurtje en het bandje is ook rijkelijk versierd. Het Paw Patrol horloge met beeldprojectie is een officieel gelicentieerd product. Het is geschikt voor kinderen tot 3 jaar. Deze klok heeft een veldprojector die de Patrol TV-serie op de muur of het plafond projecteert. Zo kunnen kinderen genieten van hun favoriete activiteiten! De klok heeft een ingebouwde achtergrondverlichting, zodat hij ook in huis gebruikt kan worden. Hij heeft ook een alarm en een timer. Het is geweldig voor kinderen om hun tijd in de gaten te houden en plezier te hebben!

Perfect voor uw soort!

De Patroller-horloge met beeldprojectie is een onmisbaar accessoire voor alle fans van de beroemde animatieserie. Op deze kleurrijke en heldere klok staan de Patrouillehelden, die uw kinderen over hun avonturen vertellen. Maar deze klok draait niet alleen om tijd! Uw kind ziet de verhalen van uw favoriete personages op de muur of het plafond van uw slaapboard. Met deze klok heeft u uw favoriete personages altijd in de hand, en kunt u zien wat ze te vertellen hebben.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.