Patrouillehondenhorloge in geel, blauw en zwart
Paw Patrol Horloge met Wijzers
14,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Paw Patrol Horloge met Wijzers

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wat is het favoriete Paw Patrol-karakter van uw soort? Zolang u weet wat u doet, kunt u het Paw Patrol platform en de Paw Patrol wielen gebruiken. U moet de ruitenwisserplaat in de vorm van een bot openen om de band te sluiten.

Tekens tonen

Laat uw kinderen het weer volgen op een klok met een wijzer, net als de kinderen. Deze klok is gevuld met uw favoriete personages uit de Paw Patrol-serie.
Paw Patrol staan altijd klaar om hun vrienden in nood te helpen! Deze klok met wijzers is de perfecte manier voor Paw Patrol-kinderen om de tijd bij te houden. De lichtgekleurde draden en kleurrijke Paw Patrol-ronde maken deze klok tot een geweldig accessoire voor elke fan van de serie. Mis dit prachtige Paw Patrol horloge voor uw kleintje niet!

Ontworpen voor kinderen en met een kleurrijk ontwerp

De Paw Patrol hondenhorloge is een onmisbaar accessoire voor alle fans van de beroemde animatieserie.
De klok is ontworpen voor kinderen, met een helder, licht ontwerp waar jongeren van kunnen genieten. Het horloge heeft een zachte, comfortabele siliconen band die gemakkelijk om elke pols past. De ronde wijzerplaat heeft een lichtblauwe achtergrond met hondenpootmotieven en de hoofdpersonen uit de serie.
Het is helder, gemakkelijk om naar te kijken en glad, waardoor het een praktisch en nuttig accessoire is voor elke dag van de week. Met dit horloge,

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.