Horloge met Bluetooth verbinding en stappenteller op witte achtergrond
Horloge met Bluetooth verbinding en stappenteller
49,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Horloge met Bluetooth verbinding en stappenteller

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Is sporten een hobby van uw kind? Trakteer ze dan op dit aantrekkelijke verbonden horloge met een mooi, sportief ontwerp. Een gadget boordevol functies die hen zullen helpen hun trainingsdoelen te bereiken. Dit met Bluetooth verbonden horloge met stappenteller is licht van gewicht, comfortabel om te dragen en gemakkelijk te bedienen.

Het met Bluetooth verbonden horloge met stappenteller is een stijlvol en praktisch apparaat waarmee u contact kunt houden met vrienden en familie en uw lichamelijke activiteit kunt bijhouden. Het maakt via Bluetooth gemakkelijk verbinding met uw smartphone en laat u oproepen, sms\’jes en meldingen rechtstreeks op uw pols ontvangen. Bovendien heeft het een ingebouwde stappenteller om u te helpen uw vooruitgang bij te houden en uw fitnessdoelen te bereiken.

Topfuncties

Dit verbonden kinderhorloge zit vol met sensoren, waardoor het een groot aantal functies biedt. Het geeft niet alleen de tijd en datum weer, maar heeft ook een stappenteller, slaaptracking, oproep-, sms-, alarm- en camerafuncties, enz Het verbonden horloge is een stijlvol en praktisch modeaccessoire. Het kan gemakkelijk via Bluetooth met uw smartphone worden verbonden en u kunt uw lichamelijke activiteit bijhouden met de ingebouwde stappenteller. Het geeft ook de tijd, datum en andere nuttige informatie weer. Het is compatibel met Android- en iOS-apparaten.
1490-ca5834.jpeg

Houd uw lichaamsbeweging in de gaten

Dit verbonden Bluetooth horloge met stappenteller is een high-tech accessoire dat functionaliteit en elegantie combineert. Met deze smartwatch kunt u verbonden blijven met uw smartphone terwijl u uw lichamelijke activiteit in de gaten houdt, vooral dankzij de stappenteller. Deze meet het aantal stappen dat u zet, de afstand die u aflegt en de calorieën die u verbrandt. Dankzij de Bluetooth-connectiviteit kunt u met dit horloge meldingen van uw telefoon rechtstreeks op uw pols ontvangen. Tot slot is dit horloge verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren voor alle smaken en gelegenheden. Dus, hoeveel stappen gaat u vandaag zetten?

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.