1457-c93ee1.jpeg
Verbonden kinderhorloge voor toezicht op afstand
59,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Verbonden kinderhorloge voor toezicht op afstand

59,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wanneer uw kind het huis verlaat, is het soms handig om een oogje in het zeil te houden. Dankzij dit verbonden kinderhorloge hoeft u uw kind niet langer te volgen om erachter te komen waar hij is of wat hij doet. Dankzij de GPS-functie kunt u ze vanaf de bank in uw woonkamer in de gaten houden.

Het verbonden kinderhorloge is het allernieuwste op het gebied van surveillance op afstand. Hiermee kunt u de locatie van uw kind in realtime volgen, hen berichten sturen en zelfs rechtstreeks met hen praten. Het heeft ook een SOS-functie waarmee uw kind in geval van nood direct contact kan opnemen met vooraf opgenomen telefoonnummers.

De gadget voor bewaking op afstand

Dit eenvoudig uitziende horloge heeft een aantal functies om uw kind op afstand in de gaten te houden. Het kan bijvoorbeeld de locatie van uw kind in realtime volgen. Het horloge heeft ook een SOS-knop, zodat uw kind om hulp kan bellen wanneer dat nodig is. Een verbonden kinderhorloge is de beste manier om uw kind op afstand in de gaten te houden. U kunt zien waar ze zijn, wat ze doen en zelfs met ze praten. U kunt ook berichten en foto’s sturen. Het heeft ingebouwde GPS voor een betere tracking. De batterij gaat tot 48 uur stand-by mee.
1457-fd2438.jpeg
1457-145a41.jpeg

Een innovatief accessoire

Het verbonden kinderhorloge voor toezicht op afstand is een innovatief technologisch apparaat waarmee ouders hun kinderen altijd in de gaten kunnen houden, zelfs als ze niet fysiek bij hen aanwezig zijn. Deze smartwatch is ontworpen om door kinderen gedragen te worden en is uitgerust met veel handige functies voor ouders. Dit kan vooral handig zijn in situaties waarin kinderen verdwalen of te ver van hun ouders afdwalen. Bovendien is deze smartwatch ook uitgerust met een tweewegcommunicatiesysteem waarmee ouders altijd rechtstreeks met hun kind kunnen communiceren. Bovendien is het een innovatief en praktisch product dat ouders extra gemoedsrust geeft.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.