1528-748550.jpeg
Aangesloten horloge met GPS en SOS-functie
55,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Aangesloten horloge met GPS en SOS-functie

55,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Gaat uw kind vaak wandelen met vriendjes en vriendinnetjes? Rust ze dan uit met dit mooie verbonden kinderhorloge. Het verfraait niet alleen hun pols of laat de tijd zien. Het is een echte gadget! Dit slimme horloge kan u op elk moment precies vertellen waar uw zoon of dochter is dankzij de GPS.

Het verbonden horloge is een multifunctioneel slim apparaat. Het heeft ingebouwde GPS en een SOS-functie, waardoor het ideaal is voor buitenactiviteiten en extreme sporten. U kunt uw route volgen, u oriënteren en in noodgevallen in contact blijven met uw dierbaren.

Het horloge heeft ook een stappenteller, stopwatch en alarm, waardoor het een praktisch en veelzijdig hulpmiddel is voor elke sport- of buitenactiviteit.

Een SOS-functie

Als uw kind ooit verdwaald is of in gevaar verkeert, kan hij of zij u onmiddellijk waarschuwen dankzij de ingebouwde SOS-functie van het horloge. Het enige wat u van tevoren hoeft te doen, is noodcontacten op het apparaat instellen. Het verbonden horloge met GPS en SOS-functie is het ideale cadeau voor technologieliefhebbers. Het heeft een 1,54 inch kleurenaanraakscherm en is compatibel met Android- en iOS-apparaten. De GPS-functie houdt de locatie van de gebruiker in realtime bij, terwijl de SOS-functie in geval van nood automatisch een waarschuwingsbericht naar een vooraf ingesteld nummer stuurt.
1528-8e0615.jpeg

Een multifunctioneel horloge

Dit verbonden horloge met GPS- en SOS-functies is een high-tech accessoire dat een groot aantal functies biedt om u te helpen in uw dagelijkse leven. Naast een groot aantal geavanceerde functies kunt u dit accessoire gebruiken om de tijd, datum, het weer, meldingen van berichten en inkomende oproepen, afspraakherinneringen en nog veel meer te controleren. Het horloge kan ook met uw smartphone gesynchroniseerd worden, zodat u bepaalde functies zoals het afspelen van muziek of het maken van foto’s op afstand kunt bedienen.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.