1160-d571fe.jpeg
Verbonden horloge met GPS en SOS-oproep
34,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Verbonden horloge met GPS en SOS-oproep

34,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Uw kind op afstand in de gaten houden is eenvoudig met dit verbonden horloge met GPS. U weet altijd waar uw kind is. Bovendien kan uw zoon of dochter contact met u opnemen wanneer hij of zij hulp nodig heeft. Druk gewoon op de SOS-knop.

Het verbonden horloge met GPS en SOS-oproep is de ideale metgezel voor mensen die altijd verbonden willen zijn. U kunt in noodgevallen in contact blijven met uw dierbaren en uw route volgen dankzij de ingebouwde GPS.

Het horloge maakt via Bluetooth gemakkelijk verbinding met uw smartphone en stelt u in staat om meldingen rechtstreeks op uw pols te ontvangen. U kunt ook foto’s en video’s maken met de ingebouwde camera.

Het horloge is uitgerust met een hartslagsensor zodat u uw lichamelijke activiteit kunt bijhouden en in vorm kunt blijven. In geval van nood kunt u direct om hulp bellen met de ingebouwde SOS-knop. Het horloge is waterdicht tot 50 meter en schok- en spatwaterbestendig. Het is compatibel met Android- en iOS-smartphones.

Een gadget vol functies voor kinderen

Deze gadget biedt alle functies van een klassiek horloge. Het kan de datum en tijd weergeven en als wekker worden gebruikt. Maar het kan nog veel meer! Dit verbonden horloge voor kinderen heeft ook een zaklamp, een camera en trackleesfuncties.. Het verbonden horloge met GPS en SOS-oproep is een elegant en veelzijdig apparaat waarmee u onder alle omstandigheden in contact kunt blijven met uw dierbaren. Het houdt uw positie bij dankzij de ingebouwde GPS en laat u een alarmbericht versturen in geval van nood. Het horloge is ook uitgerust met een stappenteller, stopwatch en kompas, waardoor het ideaal is voor buitenactiviteiten.
1160-8e3350.jpeg
1160-c7e2bf.jpeg

Een mooi en nuttig horloge

Dit verbonden horloge met GPS en SOS-oproep is een high-tech accessoire waarmee u verbonden kunt blijven met uw omgeving terwijl u een mooi accessoire draagt. Het stijlvolle ontwerp van dit horloge is perfect voor elke gelegenheid, van een geklede avond uit tot een wandeling in de buitenlucht. Het is lichtgewicht en comfortabel om te dragen, en het verstelbare bandje past om alle polsen. Tot slot is dit verbonden horloge gemakkelijk te gebruiken dankzij de intuïtieve interface en de goed geplaatste knoppen.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.