Roze verbonden horloge met touchscreen. Het heeft een heleboel functies, waaronder Whatsapp, Bluetooth, bellen, camera, Facebook, stappenteller, stopwatch, enz. Het bandje is klein en verstelbaar, zodat het voor iedereen geschikt is. De tijd wordt digitaal weergegeven en de batterij is zichtbaar.
Aangesloten sporthorloge met activiteitenmonitor
29,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Aangesloten sporthorloge met activiteitenmonitor

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Sporten helpt om kinderen gezond te houden. Als uw kind graag sport, zal dit aangesloten sporthorloge met activiteitenmonitor zeker in de smaak vallen.

Naast het sportieve, moderne ontwerp is deze smartwatch ook praktisch om de lichaamsbeweging van uw zoon of dochter bij te houden. Het is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

eXCLUSIEVE AANBIEDING: DE TWEEDE MET 30% KORTING!

* De aanbieding is geldig zodra u 2 horloges aan uw winkelmandje toevoegt, de korting wordt automatisch toegepast.

Het horloge voor sportieve kinderen

Dit verbonden horloge voor kinderen biedt een breed scala aan sportgerelateerde functies: hartslag, stappenteller, verbrande calorieën, temperatuur… al deze technologieën zijn aanwezig op dit kleine maar zeer comfortabele gadget. Het verbonden sporthorloge met activiteitenmonitor is een elegant en praktisch accessoire om uw lichaamsbeweging en gezondheid bij te houden. Het helpt u om fit en gezond te blijven en er tegelijkertijd stijlvol uit te zien. Dit horloge is een high-tech, trendy accessoire. Het is ideaal voor sportliefhebbers en fitnessfanaten, omdat u hiermee uw prestaties en lichamelijke activiteit kunt bijhouden. Het heeft een stappenteller, hartslagmonitor en ingebouwde GPS voor meer precisie. Het geeft ook de tijd en meldingen van oproepen en berichten weer.
2331-d423f8.jpeg

Multifunctionele

Het connected sporthorloge met activiteitenmonitor is een hightech accessoire waarmee u uw lichamelijke activiteit de hele dag door kunt bijhouden. Deze smartwatch heeft een gebruiksvriendelijk kleurentouchscreen dat alle informatie weergeeft die u nodig hebt om uw fitnessdoelen te bereiken. Het houdt uw hartslag, genomen stappen, verbrande calorieën en nog veel meer bij. U kunt uw berichten, oproepen en andere toepassingen overal controleren met dit horloge, dat compatibel is met iOS- en Android-smartphones.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.