6924-39edf8.jpeg
3D geometrische houten puzzel
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

3D geometrische houten puzzel

34,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Educatief speelgoed kan alleen maar goed zijn voor de ontwikkeling van uw kind. Deze houten puzzel is een leuke manier voor uw kleine jongen of meisje om te leren over de geometrische vormen die er bestaan. Deze kleurrijke kinderpuzzel zal zijn of haar aandacht trekken. Hij of zij zal het leuk vinden om de vormen op hun respectievelijke plaats te leggen.

De 3D geometrische houten puzzel is een geweldige manier voor kinderen om over verschillende geometrische vormen te leren. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig hout en is gemakkelijk in elkaar te zetten. Kinderen kunnen de verschillende geometrische vormen leren herkennen terwijl ze plezier hebben. De 3D geometrische houten puzzel is een uitstekend leermiddel voor kinderen.

Educatief speelgoed voor kinderen

Deze houten 3D geometrische vormpuzzel is een leuk, leerzaam spel voor kinderen dat hen helpt hun ruimtelijke vaardigheden, logica en creativiteit te ontwikkelen. De puzzel is gemaakt van natuurlijk hout, waardoor hij prettig aanvoelt en een hoogwaardige afwerking heeft. De puzzel bestaat uit een reeks geometrisch gevormde stukken die gemakkelijk in elkaar passen. De stukken zijn er in verschillende vormen, zoals driehoeken, vierkanten en cirkels, zodat spelers met hun eigen fantasie allerlei verschillende modellen kunnen bouwen. Deze activiteit is niet alleen leuk, maar ook goed voor de cognitieve ontwikkeling. Het stimuleert de verbeelding en bevordert de oog-handcoördinatie, terwijl het concentratievermogen en het oplossen van complexe problemen verbetert.
6924-51b962.jpeg

Een uniek spel

Deze puzzel is zorgvuldig ontworpen om een compleet andere ervaring te bieden dan conventionele puzzels. De set bevat ook kaarten met verschillende modellen om in elkaar te zetten, zodat spelers hun cognitieve vaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. De eenvoudige instructies bij dit product garanderen een succesvolle ervaring voor iedereen die de uitdaging van het bouwen van deze puzzels aan wil gaan. Het is een geweldige manier om vormen en kleuren te leren herkennen, voor extra leerplezier! Kinderen zullen urenlang met deze prachtige puzzel kunnen spelen.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.