Roze en blauwe elektronische piano met microfoon voor kinderen
Elektronische piano met microfoon voor kinderen
34,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Elektronische piano met microfoon voor kinderen

34,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houdt uw dochter van muziek? Geef haar dan deze mooie elektrische piano met microfoon cadeau. Ze zal er blij mee zijn. Ze zal kunnen spelen, plezier hebben en muzieknoten leren spelen. Bovendien zal ze kunnen zingen als een echte zangeres.

De elektronische piano met microfoon voor kinderen is een lichtgewicht, draagbaar elektronisch muziekinstrument. Het is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor het ideaal is voor op reis. De piano heeft een 61-toetsen aanraakgevoelig toetsenbord, ingebouwde microfoon, hoofdtelefoonaansluiting, AUX IN en USB.

Voor kleine kunstenaars

De elektronische piano met microfoon voor kinderen is een zeer praktisch en ingenieus muziekinstrument. Dit audiovisuele apparaat is speciaal ontworpen voor kinderen die van muziek houden en op een leuke manier piano willen leren spelen. Dit speelgoed heeft een aanraakgevoelig toetsenbord, ongeveer twintig zwarte en witte toetsen en een microfoonkit. Met de geavanceerde functies kunnen jonge kunstenaars allerlei melodieën spelen met de afspeelmodus of door de muziekpartituren te volgen die in de verpakking zitten. De extra microfoon is uiterst praktisch om mee te zingen met liedjes die op het keyboard worden gespeeld, zonder dat er nog een extra apparaat nodig is. De zang kan eenvoudig op het audiosysteem worden aangesloten via de speciale microfooningang aan de achterkant van de muziekpad.
6892-066682.jpeg

Aan hun creativiteit werken

De elektronische piano met microfoon voor kinderen is een leuk en leerzaam muziekinstrument. Het zal uw kind helpen om zijn creativiteit en muzikaal gehoor te ontwikkelen, terwijl het plezier heeft! Het zal ook hun creativiteit en gemak voor een familiepubliek ontwikkelen. Uw kleine ontluikende artiest zal elke avond privéconcerten kunnen geven! Ze zullen hun eigen composities kunnen maken en zichzelf via muziek kunnen uitdrukken. Deze piano kan alleen of met andere instrumenten (zoals een tamboerijn) gebruikt worden om een complete muziekgroep te vormen. De veelzijdigheid zal gewaardeerd worden door ouders en vooral door hun kinderen, die trots zullen zijn om hun muzikale talenten te laten zien!

Om zoete melodieën te spelen

Of u uw kind nu wilt laten kennismaken met rustige melodieën of zich wilt uitleven op de toetsen, ondersteun hun muzikale ontwikkeling met een leeftijdsgeschikt instrument. Onze selectie van kinderpiano's is er voor u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.