6874-cf4021.jpeg
Digitale microscoop met camera voor kinderen
64,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Digitale microscoop met camera voor kinderen

64,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Is uw kind geïnteresseerd in biologie en micro-organismen? Geef ze dan deze mooie digitale microscoop met camera, USB en WiFi cadeau. Hij heeft een vergroting van 50 tot 1000x, zodat uw kind monsters goed kan bekijken. Uw kind zal in de praktijk kunnen brengen wat het met deze microscoop heeft geleerd.

De digitale kindermicroscoop met camera is een ideaal hulpmiddel voor jonge wetenschappers. Het maakt nauwkeurige, vergrote observatie van monsters mogelijk, terwijl het een digitaal beeld van hoge kwaliteit op een scherm geeft.

De geïntegreerde camera kan ook foto\’s en video\’s van monsters maken, waardoor hij ideaal is om te delen en te documenteren. De microscoop is gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren, waardoor hij perfect is voor activiteiten in de klas of thuis.

Nieuwsgierigheid opwekken

De digitale kindermicroscoop met camera is een geavanceerd wetenschappelijk instrument, speciaal ontworpen om de nieuwsgierigheid en passie van jonge geesten voor de natuurlijke wereld om hen heen aan te moedigen. Met dit ultieme apparaat kunnen kinderen de microscopische wereld in hun eigen tempo verkennen en een heel nieuw niveau van fascinerende details ontdekken. Dankzij het compacte, draagbare ontwerp is de microscoop gemakkelijk mee te nemen op excursies buitenshuis of in verschillende klaslokalen. Hij is iets groter dan een boek, dus hij kan gemakkelijk op een plank worden opgeborgen tot uw kleine wetenschapper klaar is voor zijn of haar volgende ontdekkingstocht. Bovendien hoeft dit handige apparaat niet ingewikkeld gekalibreerd of ingesteld te worden; u hoeft het alleen maar aan te zetten wanneer ze klaar zijn om op onderzoek uit te gaan en u kunt aan de slag.
6874-c823c4.jpeg
6874-e16314.jpeg

Verschillende functies

Met zijn vele geavanceerde functies is deze microscoop een interactieve educatieve gadget voor kinderen met een passie voor wetenschap. Hij heeft een ingebouwde camera waarmee kinderen de onderliggende objecten via een LCD-scherm kunnen zien, zodat ze gemakkelijker te observeren zijn. De vergroting tot 1200x zorgt voor een ongelooflijk gedetailleerde weergave van preparaten, waardoor kinderen dingen kunnen ontdekken waarvan ze nooit gedacht hadden dat ze zo interessant zouden zijn. Uitgerust met regelbare LED-verlichting kan deze microscoop preparaten met helder, gelijkmatig licht verlichten, zodat kinderen zelfs in donkere of slecht verlichte omgevingen kunnen observeren. Ideaal voor het bekijken van allerlei materialen zoals halfedelstenen, planten, insecten en menselijk of dierlijk weefsel. Dit product biedt niet alleen een uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit, maar is ook kindvriendelijk dankzij het ergonomische ontwerp.

Observeer met een vergrootglas

Prikkel de wetenschappelijke nieuwsgierigheid van uw kind en laat ze de wereld om hen heen verkennen met een junior microscoop. Ze kunnen doen wat volwassenen doen, en in detail observeren hoe een haarlok, een blad of een zandkorrel in elkaar zit!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.