6861-d0e434.jpeg
Kleine experimentele microscoop voor kinderen
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Kleine experimentele microscoop voor kinderen

24,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Is uw kind gefascineerd door insecten? Geef ze deze kleine experimentele microscoop. Ze kunnen hem gebruiken om insecten te vangen en te observeren. Uw jongen of meisje kan de natuur verkennen met deze microscoop. Hij is praktisch en gemakkelijk te gebruiken. Uw kind zal het snel onder de knie hebben.

De experimentele microscoop is een uitstekend hulpmiddel voor kinderen die graag leren en de microscopische wereld ontdekken. Hij is gemakkelijk te gebruiken en laat u dingen zien die uw ogen niet kunnen zien. Kinderen kunnen veel leren over planten, dieren en bacteriën. Deze microscoop is een uitstekend cadeau voor kinderen die graag leren en ontdekken. Mis deze prachtige microscoop voor uw zoon niet.

Een functionele microscoop

De kleine experimentele microscoop voor kinderen is een prachtig wetenschappelijk hulpmiddel waarmee jonge ontdekkingsreizigers de fascinerende wereld van de biologie en scheikunde kunnen ontdekken. Met deze microscoop kunnen kinderen monsters zoals cellen, weefsels en zelfs levende organismen met ongelooflijk hoge resolutie onderzoeken. Dankzij het compacte, lichtgewicht ontwerp is de kleine microscoop gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Hij heeft ook een ingebouwde LED-lamp voor een heldere, duidelijke verlichting bij het onderzoeken van monsters. De vergroting van de microscoop is tot 400 keer de werkelijke grootte, waardoor kinderen subtiele microscopische details kunnen waarnemen die niet met het blote oog te zien zijn. Dit stimulerende educatieve speelgoed kan hun natuurlijke nieuwsgierigheid bevredigen en hun cognitieve vaardigheden ontwikkelen over verschillende wetenschappelijke concepten zoals plantenanatomie of dierenfysiologie.
6861-b4641c.jpeg

Een lichtgewicht, compacte microscoop

De kleine microscoop heeft een duurzame, lichtgewicht plastic behuizing die gemakkelijk mee te nemen is in het veld of in de natuur als u op onderzoek uitgaat. Dankzij het praktische ontwerp en de vingervriendelijke afmetingen zal het kinderen van jongs af aan aanmoedigen om allerlei biologische materialen te onderzoeken en te ontdekken, zoals huid van mensen of dieren, haar of verschillende plantensoorten… De gebieden zijn enorm! De fascinerende beelden die ze door de microscoop kunnen bekijken, zullen onmiddellijk hun nieuwsgierigheid wekken en hun interesse in wetenschappelijk onderzoek stimuleren. Deze complete set biedt een leuke en zeer lonende benadering van alle vormen van leren over de biologische wetenschappen.

Observeer met een vergrootglas

Prikkel de wetenschappelijke nieuwsgierigheid van uw kind en laat ze de wereld om hen heen verkennen met een junior microscoop. Ze kunnen doen wat volwassenen doen, en in detail observeren hoe een haarlok, een blad of een zandkorrel in elkaar zit!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.