Houten 6-snarige kindergitaar in violet op een witte achtergrond
6-snarige houten gitaar voor kinderen
39,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

6-snarige houten gitaar voor kinderen

39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

U kunt uw kind kennis laten maken met muziek met deze mooie houten gitaar met zes snaren. Deze gemakkelijk op te pakken kindergitaar zal uw jongen of meisje helpen om het basisritme te leren, te leren tokkelen en te beginnen met componeren. Met zijn zes snaren is deze gitaar superrealistisch.

De 6-snarige houten kindergitaar is een ideaal muziekinstrument voor beginners. Hij is gemaakt van massief beukenhout en de 6 nylon snaren zijn heel gemakkelijk te bespelen. Dit instrument is perfect voor kinderen die gitaar willen leren spelen. Met deze gitaar kan uw kind de hele dag spelen, alleen of onder begeleiding.

Interesse voor muziek kweken

Onze 6-snarige houten kindergitaar is het perfecte muziekinstrument voor beginners en jonge muzikanten in de dop. Het is zorgvuldig ontworpen om de veiligheid en het comfort van het kind te garanderen, terwijl het een authentieke muzikale ervaring biedt. Deze gitaar is gemaakt van duurzaam hout en heeft een stevige body die bestand is tegen stoten of veelvuldig bewegen. Hij is niet alleen robuust, maar ook licht en gemakkelijk te hanteren, zodat kleine handjes urenlang comfortabel kunnen spelen. De smalle hals maakt het gemakkelijk om akkoorden te leren en het ritme onder de knie te krijgen, terwijl de zachte toets voor een aangename tastgevoeligheid zorgt tijdens het spelen. De 6 snaren zijn met precisie gespannen om heldere, krachtige klanken te produceren die een kind zeker zal waarderen.
6848-00cc76.jpeg

Een opwindend hulpmiddel

Deze akoestische gitaar is niet alleen een spannend leermiddel, maar ook een elegant decoratief object dat een uniek artistiek tintje geeft aan elke kamer in uw huis of appartement. Hij wordt geleverd in een reeks originele kleuren naar de smaak van kinderen, zodat ze hun favoriet kunnen kiezen. De veelzijdigheid maakt het gemakkelijk om verschillende muziekstijlen te leren: rock, pop of andere muziekgenres naar de smaak van kleine muzikanten. Het is een muziekinstrument dat perfect geschikt is voor kinderen vanaf jonge leeftijd en hen helpt hun creativiteit en coördinatie te ontwikkelen, en waarom er later geen passie voor ontwikkelen en er hun beroep van maken!

Muziek door de huid

Voelt uw kind zich een muzikant? Geef ze hun eerste instrument met onze selectie kindergitaren, die speciaal ontworpen zijn om in hun kleine handjes te passen en waarmee ze comfortabel op de snaren kunnen tokkelen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.