Turquoise geometrische 3D magnetische puzzel met gekleurde motieven op een witte achtergrond
Geometrische 3D magnetische puzzel
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Geometrische 3D magnetische puzzel

34,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houdt uw kleine jongen of meisje van puzzels? Geef ze dan deze geometrische 3D magnetische puzzel. Dankzij dit educatieve speelgoed kunnen ze plezier hebben en tegelijkertijd leren. Met deze puzzel kunnen ze niet alleen hun handen gebruiken, maar ook de verschillende geometrische vormen uit hun hoofd leren. Het zal de intellectuele ontwikkeling van uw kind helpen.

De magnetische 3D geometrische puzzel is educatief speelgoed voor kinderen. Hij is gemaakt van niet-giftige, milieuvriendelijke materialen. De puzzel kan kinderen helpen hun creativiteit, verbeelding en fijne motoriek te ontwikkelen. Magnetische 3D-puzzels zijn een geweldige manier voor kinderen om geometrische vormen te leren.

Creativiteit en reflectie

De 3D geometrische vorm magnetische puzzel is een spannend constructiespel dat creativiteit en denkvermogen combineert. De puzzel bestaat uit een reeks gemagnetiseerde houten geometrische stukken, die in elkaar gezet kunnen worden om een ongelooflijke verscheidenheid aan verschillende vormen te vormen. De stukjes zijn fijn gemaakt en opmerkelijk precies, waardoor ze gemakkelijk in elkaar passen zonder gereedschap. Dankzij het unieke ontwerp kunnen kinderen hun creatieve vaardigheden verkennen door met verschillende modellen te werken om complexe structuren in volume te bouwen. Het is perfect voor het verbeteren van de oog-handcoördinatie, de fijne motoriek en het ruimtelijk denken van kinderen. Het kan ook helpen om de verbeelding te stimuleren en tegelijkertijd logisch denken en oog voor detail te ontwikkelen.
6934-4e1b47.jpeg
6934-a928a2.jpeg

Plezier en leren tegelijk

Deze stukken bestaan uit een verscheidenheid aan geometrische stukken die met ongekende finesse gemaakt zijn van slagvast magnetisch materiaal en kunnen eenvoudig aan elkaar worden gezet om fascinerende en veelzijdige structuren te creëren. De prismatische vormen omvatten een driehoekige piramide, een vierkante piramide en een driehoekige tetraëder. De prachtige en perfect uitgebalanceerde vormen zijn ontworpen om moeiteloos in elkaar te zetten. Er zit een handleiding bij met verschillende vormen om na te maken, zodat kinderen een model hebben en in de praktijk kunnen brengen wat ze op de handleiding zien. Het is een uitstekend ontwikkelingsspel dat ook leuk en speels is. Een uitstekend cadeau voor kinderen die van intellectueel avontuur houden!

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.