Show Filters

Wij hebben de beste back-to-school producten voor zowel jongens als meisjes geselecteerd. Hier biedt Enfant World u een reeks producten om u te helpen in stijl en vol goede moed terug naar school te gaan. De vakantie is voorbij en de terug-naar-schooltijd staat voor de deur. Hoe kunt u de juiste benodigdheden kiezen? Waar vindt u de juiste spullen? Ontdek de beste producten in onze voorraad. U vindt er ook enkele tips om uw aankoop te vergemakkelijken.

Verzamel de informatie die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat uw kinderen weer naar school gaan.

Terug naar school is een belangrijke tijd voor alle kinderen. Het is de tijd waarin ze hun klasgenoten en leraren weer ontmoeten en hun dagelijkse leerroutine hervatten. Om ouders te helpen zich voor te bereiden op deze terug-naar-schoolperiode en de nieuwe lasten en uitdagingen die in het verschiet liggen aan te kunnen, is er op nationaal niveau een schat aan informatie beschikbaar.

Elk jaar publiceert het Ministerie van Onderwijs algemene informatie over de start van het nieuwe schooljaar. Deze informatie bevat praktisch advies voor ouders, zoals hoe de juiste schoolbenodigdheden te kiezen of hoe de werktijd thuis te organiseren. Schoolbenodigdheden zijn een belangrijk onderdeel van het “terug naar school”-proces.

Ouders moeten ervoor zorgen dat hun kind alles heeft wat het nodig heeft om te slagen op school. Dit kunnen schriften, pennen, potloden, boeken, rekenmachines en nog veel meer zijn. Lijsten met schoolbenodigdheden worden vaak voor het begin van het schooljaar door de school verstrekt. Voor ouders die hulp nodig hebben bij de voorbereiding op het begin van het nieuwe schooljaar, zijn er veel hulpmiddelen beschikbaar. Verenigingen van ouders en leerkrachten kunnen advies en praktische hulp bieden, terwijl plaatselijke bibliotheken boeken en leermiddelen ter beschikking kunnen stellen. Uiteindelijk is het weer naar school gaan een spannende tijd voor schoolgaande kinderen. Met de hulp van ouders en leerkrachten kunnen zij zich voorbereiden op een succesvol schooljaar vol ontdekkingen.

De must-have back-to-school accessoires voor kinderen.

De terug naar school nadert snel en het is tijd om kinderen voor te bereiden op hun terugkeer naar de klas. Voor een succesvolle terug-naar-schooltijd is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kind de essentiële accessoires voor school heeft. Allereerst is het essentieel om een rugzak te hebben die geschikt is voor de leeftijd van het kind en de hoeveelheid spullen die het moet dragen. Met een comfortabele, slijtvaste rugzak kan uw kind gemakkelijk boeken, schriften en andere schoolbenodigdheden meenemen. Vervolgens is het belangrijk om basisbenodigdheden zoals potloden, pennen, gummen, linialen en scharen niet te vergeten. Het is ook een goed idee om een puntenslijper en een etui te hebben om al deze benodigdheden in op te bergen. Voor wiskunde- en meetkundelessen zijn een passer en een meetlat onmisbaar. Voor wetenschapslessen kan een microscoop of vergrootglas handig zijn. Het is ook belangrijk om aan de gezondheid van uw kind te denken door een herbruikbare waterfles mee te geven, zodat uw kind de hele dag gehydrateerd blijft. U kunt ook gezonde snacks in een broodtrommel stoppen om te voorkomen dat u ongezond voedsel op school koopt. Vergeet tot slot ook technologische hulpmiddelen zoals laptops, tablets en rekenmachines niet, die nodig kunnen zijn voor bepaalde vakken. Al met al is het voor een succesvolle start van het nieuwe schooljaar belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kind alle accessoires heeft die het nodig heeft om de schooldag door te komen.

Welke pen kiest u voor uw kind?

Esthetiek en functionaliteit bepalen uw aankoop. Om de juiste birostijl voor uw kind te kiezen, is het dus belangrijk om rekening te houden met verschillende criteria. Ten eerste, kies voor een biro diegemakkelijk, vloeiend schrijvenbiedt, zodat uw kind moeiteloos en zonder vermoeidheid kan schrijven.

Kies vervolgens een esthetisch aantrekkelijk model dat uw kind aanspreekt en stimuleert om meer te schrijven. Kies tot slot een biros van hoge kwaliteit die bestand is tegen slijtage en een prettige, langdurige schrijfervaring biedt. Door met deze criteria rekening te houden, kunt u uw kind helpen een passie voor schrijven te ontwikkelen en zijn of haar schrijfvaardigheid te verbeteren.

De balpen

De biros is praktisch en gemakkelijk te gebruiken. Hij is verkrijgbaar in twee modellen: het draaibare model en de 10-kleuren 3D unicorn-vormige.

De pennen zijn verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. U kunt er zoveel kopen als u nodig hebt.

De gelpen

Gelpennen staan bekend om hun dikke inkt. Onze gelpennen hebben een speciaal ontwerp. U vindt er:

  • Gelpennen in dierenmotieven 3D;
  • Blauwe uitwisbare gelpennen met Kamado Tanjirou motief;
  • Gelpennen in de vorm van koekjes.

Voor degenen die liever tekenen, zijn onze gelpennen perfect.

Kinderetui

Wij bieden pluche etuis, canvas etuis en etuis met meerdere vakken in verschillende ontwerpen.

Het begin van het nieuwe schooljaar nadert snel en het is tijd om na te denken over de uitrusting van uw kind. Een van de belangrijkste benodigdheden is de etui.

Hij moet groot genoeg zijn voor alle pennen, potloden en gummen die uw kind de hele dag nodig zal hebben. De etui moet ook praktisch en gebruiksvriendelijk zijn, zodat uw kind snel bij de benodigdheden kan.

Er zijn veel kindersets op de markt, maar sommige vallen op door hun kwaliteit en praktische bruikbaarheid. De eerste kit die wij aanraden is de kit met dubbele vakken. Deze etui heeft veel ruimte voor pennen en gummen, met twee aparte vakken voor optimale organisatie.

Bovendien heeft hij een stevige ritssluiting om de spullen van uw kind veilig te houden.

De tweede etui die wij aanraden is de rolpotloodetui. Deze etui is ideaal voor kinderen die veel ruimte nodig hebben om hun spullen in op te bergen. De etui rolt open en onthult verschillende vakken, waarin verschillende soorten pennen en gummen passen.

Deze etui is ook erg praktisch, omdat hij gemakkelijk in een rugzak of vakje opgeborgen kan worden.

De derde etui die wij aanraden is de etui met meerdere vakken. Deze etui is perfect voor kinderen die hun benodigdheden moeten organiseren volgens hun gebruik. Hij heeft verschillende aparte vakken voor pennen, potloden, markers en gummen.

Voor dierenfans is er een etui met een kattenmotief, een grappig olifantenmotief of een hertenmotief. Als uw kind een passie voor wetenschap ontwikkelt, geef hem dan een model met een astronautenmotief.

Hoe kiest u de rugzak van uw kind

?
De rugzak van uw kind kiezen is een belangrijke stap, vooral als het kind de middelbare schoolleeftijd heeft bereikt. Deze periode markeert vaak het begin van een nieuwe school en het is belangrijk dat leerlingen zich op hun gemak voelen met hun rugzak en klaar zijn voor de terug naar school. De schooltas is een accessoire dat uw kind het hele jaar vergezelt. Allereerst is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van uw kind. Jongere kinderen zullen een kleinere, lichtere schooltas nodig hebben, terwijl oudere kinderen voor een grotere, stevigere rugzak kunnen kiezen. Vervolgens is het belangrijk om een rugzak te kiezen die past bij het geslacht van het kind. Meisjes geven vaak de voorkeur aan kleurrijkere ontwerpen en elegantere rugzakken, terwijl jongens kiezen voor soberdere kleuren en sportievere ontwerpen. De grootte van de rugzak is ook een belangrijk criterium. Hij moet groot genoeg zijn om alle boeken en schriften van uw kind in op te bergen, maar niet te groot om te veel ruimte in beslag te nemen. Tot slot is het belangrijk om naar de duurzaamheid van de rugzak te kijken. Hij moet sterk en duurzaam zijn om veel dagelijks gebruik te kunnen weerstaan.

Kortom, bij het kiezen van een rugzak voor uw kind moet u rekening houden met de leeftijd, het geslacht, de grootte van de tas en de duurzaamheid ervan. Met deze criteria in gedachten kunt u de perfecte rugzak voor uw kind vinden, zodat hij of zij stijlvol en comfortabel naar school kan gaan. Het eerste criterium is de grootte. U moet een rugzak kiezen die niet te groot en niet te klein is. Zorg ervoor dat de hoogte niet hoger is dan de schouders en dat de onderkant niet hoger is dan de billen van uw kind. Als uw kind op de kleuterschool zit, kies dan voor een kleine tas. Controleer ook het materiaal. Het ontwerp is een ander criterium. Houd rekening met de voorkeuren van uw kind.

De rugzak in de vorm van een dier

Geef uw kind een rugzak versierd met hun favoriete dier. Geef een tas in de vorm van een 3D knuffeldier of een rugzak in de vorm van een teddybeer. Kies voor uw dochter de pluchen meisjesrugzak met konijntje.

De rugzak met superheldenmotieven

Geef ze tassen met de ontwerpen van hun favoriete helden. In onze collectie vindt u Spiderman 3D-rugzakken voor kinderen, Marvel – Spiderman-rugzakken of zelfsPatrol-rugzakken voor kinderendie bij hun Patrol-horloge passen.

Uw kinderen voorbereiden op de eerste schooldag

De terug naar school is een belangrijk moment voor kinderen, vooral als het hun eerste schooldag is. Om ze zo goed mogelijk voor te bereiden, is het essentieel om met verschillende dingen rekening te houden. Ten eerste is het belangrijk om bekend te zijn met de schoolkalender van het huidige jaar. Zo weten ouders precies wanneer de vakantieperiode begint en eindigt. Het is ook belangrijk om te weten welke dag van de week de eerste schooldag is, zodat de dag zo goed mogelijk georganiseerd kan worden. Vervolgens is het essentieel om rekening te houden met de leeftijd en lichamelijke conditie van het kind. Als het kind erg jong is of gezondheidsproblemen heeft, is het belangrijk om het genoeg tijd te geven om uit te rusten voor de eerste schooldag.

Ook als het kind naar een gebied ver van huis moet reizen, is het belangrijk om de transportkosten te budgetteren. Het is ook belangrijk om met het kind te praten over wat hij of zij kan verwachten op de eerste schooldag. Als het kind naar de middelbare school of het lyceum gaat, is het belangrijk om de verschillen met de basisschool uit te leggen.

Het is ook belangrijk om hun verwachtingen en angsten met hen te bespreken, om hen gerust te stellen en hen te helpen zich meer op hun gemak te voelen. Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met het gezin als geheel. Ouders moeten bereid zijn om hun kind tijdens deze leerperiode te steunen. Ze kunnen hun kind helpen om de schooltas in te pakken, het lesrooster te organiseren en zich mentaal en fysiek voor te bereiden.