4 rubberen gummen in de vorm van gele, groene, blauwe en rode vingerbewegingen op een witte achtergrond
4 rubberen gummen in de vorm van vingerbewegingen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

4 rubberen gummen in de vorm van vingerbewegingen

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek dit pakket met vier kleurrijke rubberen gommen in de vorm van kindervingergebaren. Als uw jongen of meisje van originele voorwerpen houdt, zal deze gum zeker in de smaak vallen. Ze zullen er veel plezier mee hebben! Maar bovenal zullen deze gummen op school handig zijn om mee te kleuren of schrijven.

De 4 rubberen gommen in de vorm van vingergebaren zijn een uniek en leuk product. Ze zijn perfect om vingergebaren mee te maken als u met vriendjes speelt of naar iemand zwaait.

De gummen zijn gemaakt van zacht, elastisch rubber, waardoor ze zeer comfortabel zijn om te dragen. Uw kind zal veel plezier beleven aan deze gummen.

Een leuke gum

Deze gum in de vorm van een vinger is niet alleen schattig. Hij is ook heel gemakkelijk te gebruiken om fouten van papier te wissen. Uw kind kan het direct in de hand houden. Maar ze kunnen het ook als dop op hun potlood gebruiken. Deze gummen zijn perfect om vingerbewegingen mee te maken als u met uw vriendjes speelt of een presentatie geeft! Ze zijn ook perfect om uw bureau te versieren of gewoon om wat meer plezier in uw leven te hebben. De vier gummen stellen elk een ander vingergebaar voor, waardoor ze ideaal zijn om uw stemming of persoonlijkheid uit te drukken.
9537-5ec8fb.jpeg

Praktisch en duurzaam

De gommen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. Deze gommen zijn perfect voor gebruik op school of thuis. Ze kunnen worden gebruikt om fouten uit te gummen bij het maken van notities, tekenen of schrijven. De leuke vormen van de gommen maken ze ook ideaal om mee te spelen met vrienden of familie. De gommen zijn licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze praktisch zijn voor op reis. Ze kunnen in een etui, rugzak of zak worden bewaard. Ze zijn praktisch, duurzaam en leuk, waardoor ze een ideale keuze zijn voor kinderen.

Maak uw schooltas klaar!

Het is weer tijd om naar school te gaan, dus maak de schooltas klaar en stop de pennen in de etui! Ontdek onze selectie producten voor een geslaagde terug-naar-schooltijd!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.