21831-2f8df8.jpeg
Cirkelvormige wiskundige puzzel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Cirkelvormige wiskundige puzzel

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze ronde wiskundepuzzel om breuken te leren. Dit polyethyleen bord met bedrukte breuken, een kleurrijk uiterlijk en een afwijkende vorm zal erg populair zijn bij kinderen.

Deze ronde wiskundepuzzel is een uitstekend hulpmiddel om wiskunde te leren en tegelijkertijd plezier te hebben! Er zijn 4 moeilijkheidsniveaus, geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Het doel van het spel is om de getallen in de juiste volgorde te plaatsen, door op te tellen of af te trekken.

Het is een geweldige manier om de tafels van vermenigvuldiging en basisbegrippen van wiskunde te leren. Deze puzzel is ook ideaal om logica en denkvermogen te ontwikkelen.

Leer breuken op een eenvoudige manier!

Met deze cirkelvormige puzzel kunnen kinderen het concept van wiskundige breuken leren. Helpt het logisch denken van kinderen te stimuleren en hun kennis te verbreden. Het is een echt alledaags leermiddel. Circular Maths Puzzle is een puzzel in de vorm van een cirkel met cijfers en wiskundige symbolen erop gedrukt. Er zijn verschillende manieren om de puzzel op te lossen, maar de meeste mensen doen het door te proberen de juiste combinatie van getallen en symbolen te vinden om het eindresultaat te krijgen. Deze puzzel is perfect voor kinderen die van wiskunde en puzzels houden, omdat ze zo spelenderwijs wiskundeproblemen leren oplossen.

Een innovatief educatief spel

De cirkelvormige wiskundepuzzel is een innovatief educatief spel dat wiskunde en logica combineert. De puzzel bestaat uit een houten cirkel met bewegende stukken genummerd van 1 tot 12. Het doel van het spel is om de stukken zo te plaatsen dat de som van de getallen op elke cirkel gelijk is. Het doel van het spel is om de stukken zo te plaatsen dat de som van de getallen op elke straal gelijk is. Deze puzzel is perfect voor kinderen die hun wiskundevaardigheden willen verbeteren terwijl ze plezier hebben. Hij kan ook gebruikt worden door volwassenen die hun hersenen willen trainen en hun geest willen uitdagen. Ideaal voor kinderen en volwassenen die hun wiskundevaardigheden willen verbeteren en intellectuele uitdagingen willen aangaan. Gemaakt van hoogwaardige materialen is het ook een stijlvolle aanwinst voor elk huis of kantoor.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.