21813-eea941.jpeg
3D bouwpuzzel
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

3D bouwpuzzel

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Onze 3D bouwpuzzel bestaat uit een houten blok waarop de geometrische vormen en houten kolommen geplaatst moeten worden. Dit blok stimuleert kinderen om concentratie, geduld en logica te ontwikkelen. De geometrische vormen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om de creativiteit aan te moedigen.

Het is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. De puzzel is gemaakt van duurzaam plastic en is gemakkelijk schoon te maken. Er zijn verschillende stukken in verschillende vormen en kleuren. Kinderen kunnen leren hoe ze in elkaar gezet moeten worden om verschillende voorwerpen te maken. De puzzel is een geweldige manier om kinderen te helpen hun fijne motoriek en verbeelding te ontwikkelen.

Leren in 3 dimensies

Deze puzzel is een 3-dimensionale bouwsteen voor peuters, die alleen of samen met de ouders kan worden gemaakt. Het is geweldig om de behendigheid en fijne motoriek van kinderen te oefenen. Het helpt hen ook al op jonge leeftijd vormen te herkennen. De 3D-constructiepuzzel is een leuk en spannend spel waarmee kinderen hun verbeelding en creativiteit kunnen ontwikkelen. De puzzelstukjes passen perfect in elkaar, waardoor kinderen gemakkelijk stevige, stabiele structuren kunnen bouwen. De puzzel is ook erg licht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen en op te bergen is.

Perfect voor u!

Onze 3D bouwpuzzel is een leuk en uitdagend spel waarmee kinderen en volwassenen driedimensionale modellen kunnen maken van puzzelstukjes. Dit innovatieve product is ontworpen om een unieke en spannende bouwervaring te bieden, terwijl het probleemoplossende vaardigheden, creativiteit en oog-handcoördinatie ontwikkelt. De 3D bouwpuzzel is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals niet-giftig en milieuvriendelijk ABS plastic, dat duurzaam en slijtvast is. Deze 3D bouwpuzzel is een veelzijdig en leuk product dat geschikt is voor alle leeftijden en vaardigheden.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.