Gekleurd houten educatief speelgoed van hout met gekleurde stukjes
Kleurrijk houten educatief speelgoed
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Kleurrijk houten educatief speelgoed

59,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Hier is een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen! Onze innovatieve en leuke puzzel zal uw kinderen urenlang bezighouden, alleen of met het gezin, terwijl ze hun motorische vaardigheden ontwikkelen en tegelijkertijd plezier hebben. Hij is helemaal van hout gemaakt, behalve de plastic bordjes, dus uw kind zal er zijn hele jeugd plezier van hebben.

Dit kleurrijke houten educatieve speelgoed is perfect voor kinderen van alle leeftijden. Het is gemaakt van sterke, slijtvaste stof en is met de hand gemaakt in gehouden, ondoorzichtige kleuren. De eenvoudige geometrische vormen en het ontwerp zijn perfect voor kinderen om een basis te leggen voor leren en tekenen. Deze kleurrijke educatieve aanpak is een geweldige manier om kinderen te helpen hun motorische vaardigheden en nieuwe dingen te leren.

Educatief speelgoed om te leren

Help uw kind met zijn of haar leerbehoeften wanneer hij of zij naar school gaat. Met deze onderwijsondersteuning kunt u uw kind helpen om te leren en om goed te leren. Iedereen kan zien hoeveel hij of zij moet leren en hoe hij of zij er het beste van kan maken. Deze kleurrijke educatieve speelplaats is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is gemaakt van hoogwaardige stof, die zeer slijtvast is. De brede waaier aan kleuren in het speciale gedeelte zal uw kind helpen om meer over kleuren te leren wanneer hij of zij dat wil. Deze kleurrijke educatieve aanpak is een uitstekende manier om uw kind te helpen zijn motorische vaardigheden te ontwikkelen en over kleuren te leren.

Leuk en duurzaam

Het landschap is niet alleen helder en zonnig, maar ook veilig en kindvriendelijk. De daken zijn vrij van zwaar hout en de looppaden zijn vrij van verwondering. Het is gemaakt van natuurlijk gras van hoge kwaliteit en is ontworpen om kinderen te helpen met leren, motoriek en eetgewoonten. De speciale aanbieding is gebaseerd op een verscheidenheid aan kleurrijke stukken die gebruikt kunnen worden om een specifieke vorm of ontwerp te maken. Stukken zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten, zodat kinderen spelenderwijs aan hun vorm- en kleurherkenningsvaardigheden kunnen werken.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.