Houten visspel voor kinderen met gekleurde vissen
Houten visspel voor kinderen
19,90 24,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten visspel voor kinderen

19,90 24,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

U kunt kiezen uit verschillende modellen voor kinderspel. Hier vindt u een praktisch en gemakkelijk te gebruiken dienblad en plank, zodat uw kinderen op de juiste manier met woordpuzzels kunnen beginnen. Gemaakt van schokbestendig hout.

De geneugten van het vissen

Het houten visspel voor kinderen is leuk en leerzaam speelgoed waarmee kinderen hun oog-handcoördinatie, concentratie en geduld kunnen ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Het spel bestaat uit een klein houten kistje met een deksel en kleurrijke houten vissen met magneten erin. Het doel van het spel is tweeledig: kinderen moeten de tweedelige scharnieren gebruiken om de magnetische schroeven op hun plaats te houden. De schroeven hebben sluitingen aan de voorkant, zodat kinderen ze kunnen herkennen en de sluitingen kunnen worden verwijderd als ze spelen. De schroeven zijn er ook in allerlei kleuren, zodat het spelen voor kinderen niet al te erg is.

Kleurrijk houten speelgoed

Deze spons is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals natuurlijk hout en niet-vette kleuren, zodat kinderen er gemakkelijk en leuk mee kunnen spelen. Dit speelgoed is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Het kan door iedereen of in een groep gebruikt worden, dus het is een geweldige manier om dingen bij te houden, routinetaken uit te voeren of spelletjes te spelen in huis. Kinderen kunnen ook hun fantasie gebruiken om hun eigen spelletjes en verhalen rond het houten visspel te maken. Met zijn stevige constructie en mooie kleuren is hij perfect voor zowel kinderen als volwassenen.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.