0-1ec992.jpeg
Houten bijenkorfspel voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten bijenkorfspel voor kinderen

34,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Laat u betoveren door onze nieuwe serie legpuzzels. Dit houten kinderspel zal het logisch denkvermogen van uw kind verbeteren. De set bestaat uit 1 bijenkorf, 7 bijen en 1 clip.

Kinderen kunnen hun eigen bijenkorf maken met dit houten bijenkorfspel. De set bestaat uit een bijenkorf, bijen en honen. Kinderen kunnen leren samenwerken om hun eigen bijenkorf te maken en de honing te oogsten.

Bijen ontdekken

Laat uw kind de wereld van de kinderen leren kennen en leer over hun cognitieve vermogens. Ze moeten ervan kunnen genieten, zich ervan bewust kunnen zijn en ervan kunnen leren. Er zijn ze houten bijenkorven, elk met een handgeschilderde houten bij. Ze hebben sterke benen en kunnen aan de kettingen gedragen worden. Kinderen kunnen de bijen leren tellen, op kleur sorteren en stapelen. De speeltuin is breed en slijtvast, dus het is perfect voor kinderen van alle niveaus.
0-7e0362.jpeg

Voor nieuwsgierige kleintjes

Deze spons bestaat uit een houten bijenkorf met verschillende compartimenten, die elk een kleurrijke houten bij bevatten. Het spel bestaat uit een houten bijenkorf met verschillende compartimenten, die elk een kleurrijke houten bij bevatten. Kinderen kunnen de bijentang gebruiken om de bijen van het ene naar het andere compartiment te verplaatsen en zo over de verschillende stadia van de honingproductie te leren. Deze spons is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Hij is geweldig om kinderen te helpen bij het leren gebruiken van hun handvaardigheid, een goede motoriek en het opvolgen van instructies. Perfect voor kinderen vanaf 3 jaar.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.