Eivormig educatief speelgoed voor kinderen met gele mand en gekleurde vormen
Eivormig educatief speelgoed voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Eivormig educatief speelgoed voor kinderen

34,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Verbaas de kleintjes met dit leuke en leerzame spel. Dit product is gemaakt van plastic en wordt geleverd in 1 doos met 12 vellen in 6 verschillende kleuren en 12 verschillende vormen.

Dit gebruiksvriendelijke educatieve speelgoed is perfect voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zeer geschikt voor kinderen.

Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren om kinderen te helpen leren en plezier te hebben. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, perfect voor uw kind om van te genieten.

Koken voor kinderen

Uw kind leert de basis van het koken met deze plastic eieren. Ze leren kleuren en vormen herkennen. Een perfect cadeau voor de eerste maanden. Dit educatieve cadeau voor kinderen is een geweldige manier om uw kind verschillende vormen en kleuren te leren. Ze zijn gemaakt van plastic en kunnen gemakkelijk worden vastgepakt door kleine handjes. Ze zijn ook licht en kunnen nog lichter gemaakt worden. Het hout is verkrijgbaar in verschillende kleuren die tot de verbeelding van uw kind zullen spreken.
20413-22e6fd.jpeg
20413-af971a.jpeg

Leuke manieren om te leren

Eivormig educatief speelgoed voor kinderen zijn leuke, educatieve accessoires die peuters helpen hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk te worden gehanteerd door kleine handen en om one-stop-shopping te bieden dankzij de duidelijke, gemakkelijk te lezen tekst. Elk ei bevat een ander klein educatief speeltje, zoals een puzzel, constructieset of manipulatieobject, om kinderen te helpen hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Eivormig educatief speelgoed voor kinderen is daarom een uitstekende manier om de cognitieve en fysieke ontwikkeling van peuters te stimuleren.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.