Kleurrijk alfabet-speelgoed voor kinderen
Speelgoed in de vorm van letters van het alfabet voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Speelgoed in de vorm van letters van het alfabet voor kinderen

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Laten we beginnen met een aantal nieuwe puzzels. Uw kind kan beginnen met de vorm van de woorden en dan de puzzel maken. Elk model heeft 100 stukjes en de letters zijn gemakkelijk te lezen.

Speelgoed in de vorm van nieuwsbrieven is een geweldige manier voor kinderen om hun letters te lezen wanneer ze maar willen. Deze service is leuk en gemakkelijk te gebruiken, dus het is perfect voor kinderen van alle leeftijden. Speelgoed met alfabetletters is ook erg duurzaam, waardoor het ideaal is voor actieve kinderen.

Kleur in woorden

Leer uw kind de basis van ontwerpen met deze kleurrijke letters. Hij ontwikkelt zijn vermogen om vormen en kleuren te herkennen. Hij zal plezier hebben terwijl hij leert, wat een glimlach op zijn gezicht zal toveren. Speelgoed in de vorm van nieuwsbrieven is een geweldige manier voor kinderen om over het nieuws te leren. Het is kleurrijk en gemakkelijk te lezen, waardoor het perfect is voor kinderen. Het kan kinderen helpen om de letters in het boek te leren kennen en ze te associëren met de activiteiten die ze willen doen. Speelgoed in de vorm van nieuwsbrieven is ook een geweldige manier voor kinderen om over hun motoriek te leren.

Een manier om het alfabet te leren

De letter is gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als gebruiksvriendelijk zijn. Het ontwerp is kleurrijk en aantrekkelijk voor kinderen, met veel kleuren en speciale elementen om creativiteit en expressie te stimuleren. Kinderen kunnen de letters zelfstandig gebruiken of ze kunnen ze gebruiken om hun gedachten en ideeën vorm te geven, zodat ze hun talent en verbeelding kunnen ontwikkelen. Dit onderdeel is ook ideaal voor leerkrachten en docenten die hun kinderen iets willen leren. De letters zijn een geweldige manier om ze in de gaten te houden en ze te laten leren in verschillende educatieve contexten.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.