Geel muzikaal speelgoed in pianostijl voor kinderen met dieren
Muzikaal speelgoed voor kinderen
14,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Muzikaal speelgoed voor kinderen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit is een speciaal model waarbij de kleuren helder en kleurrijk zijn, zodat de kleuren en melodieën hoorbaar zijn. Verkrijgbaar in twee kleuren, rood of geel. Er zitten ook 3 AA-batterijen in, die niet nodig zijn voor netvoeding. Ideaal voor de eerste jaren van uw kind.

Muzikaal speelgoed voor kinderen is een geweldige manier om hen te helpen hun creativiteit en verbeelding te ontwikkelen. Het kan hen ook helpen om de basis van muziek te leren. Muzikaal speelgoed voor kinderen is verkrijgbaar in allerlei stijlen en prijzen, zodat er voor elke smaak en elk budget wel iets bij zit.

Veel muziekscholen voor kinderen zijn ontworpen voor gebruik met een specifiek muziekinstrument, terwijl andere beter geschikt zijn voor een breed scala aan specialiteiten. Als u wilt dat uw kinderen een specifiek muziekinstrument gaan gebruiken, dan zullen ze dat moeten weten.

Boerderijdieren in uw huis

Uw kind zal de geluiden van boerderijdieren ontdekken. Van koeien tot honden en paarden, er staan uw kind veel verschillende geluiden te wachten. Muzikaal kinderspeelgoed is een geweldige manier om de creativiteit en verbeelding van uw kind te stimuleren. Ze helpen ook om de motoriek te verbeteren en leren over ritmes en notaties. Muzikaal kinderspeelgoed kan gebruikt worden om uw kind muziek te leren maken, maar het kan ook gebruikt worden voor eenvoudig vermaak.

Duurzaam, leuk speelgoed

Dit onderdeel is gemaakt van materialen van topkwaliteit om de veiligheid en zekerheid voor kinderen te garanderen. De gebruikte materialen zijn niet schadelijk of schadelijk voor de gezondheid van kinderen. Muzikaal kinderspeelgoed is ideaal om de cognitieve en motorische vaardigheden van kinderen te ontwikkelen. Het helpt kinderen om te leren stralen, stil te staan en naar melodieën te luisteren, hun bewegingen te coördineren en hun handicaps te verbeteren. Het is ook goed voor hun sociale en emotionele bewustzijn. Ze vinden het leuk om te communiceren, te delen en elkaar te leren kennen, terwijl hun artistieke expressie en creativiteit worden aangemoedigd.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.