0-4092cc.jpeg
Muzikale speelmat voor baby’s
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Muzikale speelmat voor baby’s

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek ons nieuwe assortiment kinderproducten. Ideaal voor de eerste jaren van uw kind. Er zitten twee AA-batterijen in, die niet uit de mat worden gehaald.

De geweldige muziek voor baby’s is educatief en geweldig voor kinderen. Het heeft een helder, kleurrijk ontwerp waar kinderen dol op zullen zijn. De mat heeft 8 pianotoetsen met verschillende geluidseffecten, 4 percussie-instrumenten, 4 speelstanden en 3 moeilijkheidsniveaus. Kinderen kunnen met plezier muziek leren spelen terwijl ze hun oog-handcoördinatie ontwikkelen. Dit programma is ideaal voor kinderen van 18 tot 5 jaar.

Een tapijt met ritme

Laat uw kinderen naar muziek luisteren en zich vermaken met dit geluidssysteem. Kinderen zullen niet alleen naar intelligente muziek kunnen luisteren, ze zullen er ook van kunnen genieten. Deze lichte, muzikale babymat is perfect om uw kleintjes te helpen leren en zichzelf te vermaken. Hij is gemaakt van zachte, duurzame materialen, waardoor hij comfortabel en veilig is voor peuters. De mat heeft 8 interactieve pianotoetsen en 4 verschillende speakers om uw kind te helpen met muziek, kleuren en vormen.
0-4363b9.jpeg
0-c23443.jpeg

Een compact spel

Deze afspeellijst is ontworpen om de motoriek, concentratie en cognitieve ontwikkeling van uw baby te stimuleren. Het geluidssysteem is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, comfortabele materialen, zodat uw baby er veilig en comfortabel mee kan spelen. Het heeft een ingebouwd geluidssysteem dat een schat aan melodieën en geluiden biedt om de geest van uw baby te helpen. De muziek is heerlijk om naar te luisteren en van te genieten. U hoeft het alleen maar op de grond uit te klappen en aan te sluiten zodat uw baby kan beginnen met spelen. Zodra uw baby klaar is met spelen, vouwt u het gewoon op en bergt u het op in een hoek van de kamer.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.