Xylofoon in de vorm van houten dieren voor kleurrijke kinderen
Houten xylofoon met dieren voor kinderen
29,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten xylofoon met dieren voor kinderen

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

We hebben een nieuw assortiment spreuken voor kinderen. De modellen zijn gemaakt van plastic en zijn verkrijgbaar in verschillende gebruiksmogelijkheden. Een ideaal cadeau voor de eerste verjaardag van uw kind.

De houten xylofoon voor kinderen is een leuk en kleurrijk muziekinstrument. Het is gemaakt van zwaar hout en is met de hand afgewerkt in mooie kleuren. Kinderen zullen dol zijn op deze houten xylofoon voor kinderen. Het is perfect voor jonge muziekliefhebbers en zal hen helpen met hun creativiteit en creativiteit.

Mis deze geweldige xylofoon niet.

Muziek met dieren

Uw soort ontdekt het plezier van de xylofoon, maar ook van dieren, met onze xylofoons in de vorm van dieren. U kunt er veel uit opmaken als u veel vriest. De houten xylofoon voor kinderen is een geweldig, kleurrijk muziekinstrument. Het is gemaakt van zwaar hout en is met de hand afgewerkt in mooie kleuren. Kinderen zullen dol zijn op deze houten xylofoon voor kinderen. Het is perfect voor jonge muziekliefhebbers. Uw kind kan dit instrument alleen of met vriendjes bespelen.

Een leuk instrument

Het kleurrijke, geraffineerde ontwerp van deze xylofoons met kleurstoffen is perfect voor kinderspel. Het brede kleurenpalet en de felle patronen zullen in de smaak vallen bij kinderen en zullen hen helpen om het instrument te zien en te voelen. De houten xylofoon met dieren is gemakkelijk te gebruiken en perfect voor kleine handjes. De houten toetsen voelen zacht aan en produceren een helder, melodieus geluid wanneer erop geslagen wordt met de bijgeleverde hamers. Kinderen kunnen eenvoudige melodietjes leren spelen en hun muzikale gevoel ontwikkelen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.