Houten legpuzzel voor kinderen met veel stukjes
Houten puzzelspel voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten puzzelspel voor kinderen

19,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het is een geweldige manier om de wereld te leren kennen met een enorme kleurrijke puzzel. Het is een glibberig bord met kleurrijke slierten die uw kind nooit meer zal vergeten.

Het kinderhoofdje is licht en luchtig. Hij is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor hij duurzaam en veilig in gebruik is. Houten puzzels helpen kinderen hun fijne motoriek te ontwikkelen en problemen op te lossen. Ze zijn ook geweldig om in en uit het huis te houden, waardoor ze perfect zijn voor kinderen van alle niveaus.

Leren met plezier

Dit soort zorg heeft de mogelijkheid om uw kind te helpen bij de verzorging, zodat het zijn talenten kan ontwikkelen. Hij zijn vaardigheden ontdekt. Dit houten puzzelspel heeft 21 vakjes. De gaten zijn gemaakt van hout en zijn handgemaakt. Dit spel is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen leren herkennen en in elkaar zetten. Dit houten puzzelspel is een geweldige manier voor kinderen om hun motorische vaardigheden te leren.

Geschikt voor jonge kinderen

De houten kinderpuzzel is leuk, educatief speelgoed waarmee kinderen hun creativiteit, fijne motoriek en probleemoplossend vermogen kunnen ontwikkelen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. De stukjes zijn geweldig voor kinderen en passen perfect op de basis. Dit puzzelspel is perfect om kleuren te maken en ermee te werken. Het is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.