Muzikaal pianotapijt voor kinderen met een meisje en een jongen in de gang
Muzikaal pianotapijt voor kinderen
24,90 49,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Muzikaal pianotapijt voor kinderen

24,90 49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar een cadeau voor uw kind? Kies dan voor deze muzikale mat in de vorm van een piano. Hij zal dol zijn op dit instrument. Het is kleurrijk en zal zijn aandacht trekken. Maar bovenal zal deze muziekmat hem vermaken en hem helpen plezier te hebben in zijn vrije tijd. Uw kind zal graag dansen op deze muzikale mat.

Deze mat is perfect voor muzikanten in de dop. Hij heeft 37 toetsen die verschillende geluiden en melodieën produceren. Zo kunnen kinderen muzieknoten leren en tegelijkertijd plezier hebben. De mat heeft ook een opname- en afspeelmodus, zodat kinderen hun eigen composities kunnen maken.

Gemakkelijk te gebruiken

Deze kinderpiano in de vorm van een tapijt is gemakkelijk te gebruiken. U hoeft er alleen maar op te drukken om hem te laten werken. Hij is ook veilig voor kinderen. Het materiaal is van hoge kwaliteit en milieuvriendelijk. De pianomuziekmat voor kinderen is leuk, educatief speelgoed waarmee uw kind zijn creativiteit en coördinatie kan ontwikkelen. De mat heeft 37 toetsen die verschillende geluiden produceren wanneer erop gedrukt wordt. Uw kind zal muzieknoten kunnen leren terwijl het plezier heeft. De mat is gemaakt van duurzame, wasbare stof, waardoor hij heel gemakkelijk te onderhouden is. Hij is ook opvouwbaar, dus gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.
8439-aced92.jpeg

Muziek anders spelen

Deze kleurrijke en leuke mat is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar, en is perfect om ze te helpen hun coördinatie, creativiteit en ritmegevoel te ontwikkelen. De mat is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft heldere en kleurrijke pianotoetsen waarmee uw kind muziek kan maken door gewoon met de voeten of handen op de toetsen te drukken. Deze muzikale mat is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook educatief. Het helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun oog-handcoördinatie en het vermogen om instructies op te volgen. Het stimuleert ook het leren over muziek en stimuleert de creativiteit.

Om zoete melodieën te spelen

Of u uw kind nu wilt laten kennismaken met rustige melodieën of zich wilt uitleven op de toetsen, ondersteun hun muzikale ontwikkeling met een leeftijdsgeschikt instrument. Onze selectie van kinderpiano's is er voor u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.