8455-684b3e.jpeg
61-toets digitale piano met USB voor kinderen
49,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

61-toets digitale piano met USB voor kinderen

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houdt uw kind van muziek? Trakteer ze dan op deze 61-toets digitale piano met USB. Met dit instrument kunnen ze leren spelen en hun potentieel ontwikkelen. Bovendien heeft deze piano een microfoon, zodat uw kind tegelijkertijd kan zingen en spelen. Met zowel batterij- als USB-voeding is deze piano geschikt voor zowel binnen als buiten.

De 61-toets digitale piano met USB voor kinderen is een draagbaar elektronisch muziekinstrument. Hij is gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken, waardoor hij ideaal is voor beginners. De piano heeft een aanraakgevoelig toetsenbord, een LCD-scherm, een hoofdtelefoonaansluiting, een USB-aansluiting en een externe voeding. De 61-toetsen digitale piano met USB voor kinderen is een ideaal instrument om muziek te leren en plezier te hebben.

Een solide, duurzaam accessoire

Deze kinderpiano is stevig. Hij zal niet snel breken. Hij is gemaakt van ABS-kunststof en metaal, dus hij is bestand tegen stoten en stoten. Dit model is verkrijgbaar in twee kleuren: roze en zwart. De 61-toets digitale piano met USB voor kinderen is een compact, draagbaar elektronisch muziekinstrument. Het is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor het ideaal is voor beginners en gelegenheidsmuzikanten. Het beschikt over een drukgevoelig toetsenbord, volumeregeling, opname- en afspeelfunctie, metronoomfunctie, transponeerfunctie en afspeelfunctie voor MIDI-bestanden.
8455-956b2e.jpeg
8455-f752a0.jpeg

Een ingebouwde microfoon

Dit speelgoed biedt een meeslepende en plezierige speelervaring voor jonge muzikanten in de dop. Met 61 aanraakgevoelige toetsen laat deze digitale piano kinderen de wereld van de muziek ontdekken en hun creativiteit ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Alle functies stellen kinderen in staat om originele muzikale composities te maken en hun muzikaal gehoor te ontwikkelen. Bovendien is de digitale piano uitgerust met een microfoon, zodat ze kunnen proberen met de muziek mee te zingen en complete artiesten kunnen worden!

Om zoete melodieën te spelen

Of u uw kind nu wilt laten kennismaken met rustige melodieën of zich wilt uitleven op de toetsen, ondersteun hun muzikale ontwikkeling met een leeftijdsgeschikt instrument. Onze selectie van kinderpiano's is er voor u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.