8469-493378.jpeg
Kinderpiano in de vorm van een vaste telefoonlijn
34,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Kinderpiano in de vorm van een vaste telefoonlijn

34,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Hier is speelgoed dat uw kind zeker zal vermaken! Met zijn kleurrijke uiterlijk is deze mooie piano in de vorm van een vaste telefoon inderdaad fascinerend. Maar bovenal zal uw kind er plezier aan beleven. Uw jongen of meisje kan hem als telefoon gebruiken. Maar hij of zij kan er ook muziek op afspelen.

De piano in de vorm van een kindertelefoon is educatief muzikaal speelgoed voor kinderen. Hij is gemaakt van duurzaam plastic en is gemakkelijk schoon te maken. De piano in de vorm van een kindertelefoon heeft een unieke toets die een helder, zuiver geluid produceert. Kinderen kunnen muziek leren spelen terwijl ze plezier hebben. De kinderpiano in de vorm van een telefoon is een uitstekend cadeau voor kinderen van alle leeftijden.

Een geweldig cadeau voor uw kind

Deze kinderpiano is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Hoewel hij de vorm van een vaste telefoon heeft, is hij draagbaar zodat u uw peuter overal mee naartoe kunt nemen. Het is een geweldig cadeau voor een kind van 2 tot 4 jaar. De piano in de vorm van een vaste telefoon is leuk en interactief educatief muzikaal speelgoed. Het zal hen helpen hun creativiteit en verbeelding te ontwikkelen. Kinderen kunnen muziek leren spelen door de bijgeleverde instructies te volgen, of gewoon door willekeurig op de toetsen te drukken om hun eigen melodieën te creëren.
8469-675e77.jpeg
8469-af93b5.jpeg

Een 2 in 1 speeltje

Dit originele product combineert twee iconische voorwerpen: de vaste telefoon en de piano. Het is ontworpen voor kinderen om plezier te hebben terwijl ze hun creativiteit en muzikaliteit ontwikkelen. Het ontwerp van de piano in de vorm van een vaste telefoon is zeer geslaagd. Het heeft een pianoklavier met gekleurde toetsen, zodat kinderen eenvoudige melodietjes kunnen spelen. De toetsen zijn gemakkelijk in te drukken en produceren een aangenaam geluid. De vaste telefoon is in de piano geïntegreerd en kan opgepakt worden om telefoonspelletjes te doen alsof. Op deze manier kunnen kinderen volwassenen imiteren en zich als echte professionals voelen.

Om zoete melodieën te spelen

Of u uw kind nu wilt laten kennismaken met rustige melodieën of zich wilt uitleven op de toetsen, ondersteun hun muzikale ontwikkeling met een leeftijdsgeschikt instrument. Onze selectie van kinderpiano's is er voor u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.