Roterende muzikale piano voor kinderen met witte achtergrond
Roterende muzikale piano voor kinderen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Roterende muzikale piano voor kinderen

24,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar speelgoed om uw kind te vermaken? Kies dan voor deze roterende muzikale piano. Hij is kleurrijk en helder en zal meteen de aandacht van uw kind trekken. Maar dit speelgoed produceert ook een helder, aangenaam geluid. Uw kind zal er graag muziek mee spelen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Deze prachtige muzikale piano is het ideale hulpmiddel om kinderen muziek te leren spelen. Het elegante, kleurrijke ontwerp van de piano zal kleine muzikanten aanspreken, terwijl de draaifunctie van het toetsenbord het hen gemakkelijk maakt om muziek te spelen. De piano is ook uitgerust met een microfoon, zodat kinderen kunnen meezingen terwijl ze spelen.

Een draagbare piano

Deze plastic piano is gemaakt in een miniformaat voor gemakkelijk transport. Hij is licht en gemakkelijk vast te houden voor kinderen. Ze kunnen hem overal mee naartoe nemen, in huis of onderweg. Deze mooie roterende muzikale piano voor kinderen is een echt muzikaal juweeltje! De pianotoetsen zijn gemaakt van zacht plastic en zijn gemakkelijk in te drukken, zodat kinderen heldere, melodieuze klanken kunnen produceren. De piano heeft ook een afneembare standaard om hem aan een tafel of stoel te bevestigen, waardoor hij perfect is voor groepssessies.
8485-8f98f8.jpeg

Interessant speelgoed

De roterende muzikale kinderpiano is innovatief educatief speelgoed waarmee kinderen de wondere wereld van de muziek kunnen ontdekken. De toetsen zijn ook iets groter dan die op een traditionele piano, waardoor ze gemakkelijker te manipuleren zijn voor kinderhandjes. Het ontwerp van de piano is kleurrijk en aantrekkelijk voor kinderen, met leuke illustraties van dierenfiguren. Het is leuk, interactief speelgoed waarmee kinderen hun muzikale creativiteit kunnen ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Met zijn vele functies en aantrekkelijke ontwerp is deze piano een uitstekende keuze voor jonge kinderen.

Om zoete melodieën te spelen

Of u uw kind nu wilt laten kennismaken met rustige melodieën of zich wilt uitleven op de toetsen, ondersteun hun muzikale ontwikkeling met een leeftijdsgeschikt instrument. Onze selectie van kinderpiano's is er voor u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.