Groene, blauwe en oranje plastic legpuzzel voor kinderen met kind en vader in een kamer om op een tafel te spelen
Roterende plastic puzzel voor kinderen
14,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Roterende plastic puzzel voor kinderen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Houdt uw kind van legpuzzels? Geef ze dan deze roterende plastic puzzel cadeau. Ze zullen er dol op zijn. Dit spel zal ze helpen om met stress om te gaan. Het bestaat uit een scharnierende ketting die in verschillende vormen gebogen kan worden. Uw kind zal zich niet vervelen met deze puzzel. Ze kunnen cijfers, symbolen, armbanden en kettingen maken.

De plastic draaiende kinderpuzzel is educatief speelgoed waarmee kinderen hun fijne motoriek kunnen ontwikkelen en over kleuren leren. Hij is gemaakt van duurzaam plastic en is gemakkelijk schoon te maken. De plastic draaiende puzzel voor kinderen is leuk, educatief speelgoed waarmee kinderen hun fijne motoriek kunnen ontwikkelen en over kleuren leren. Hij is gemaakt van duurzaam plastic en kan gemakkelijk schoongemaakt worden.

Speelgoed voor kleine genieën

Deze draaiende plastic puzzel helpt de intellectuele ontwikkeling van uw kind. Hij helpt uw kind creatief en artistiek te zijn. Het is speelgoed voor kleine genieën. Deze plastic puzzel bestaat uit kleurrijke, in elkaar grijpende stukjes. Hij is voor kinderen gemakkelijk te hanteren en leuk om mee te spelen. De puzzel kan omgedraaid worden om nieuwe vormen en figuren te maken. De stukken zijn sterk en stevig, zodat kinderen kunnen spelen zonder zich zorgen te maken dat ze breken. De puzzel is een uitstekend hulpmiddel om de fijne motoriek en creativiteit van kinderen te ontwikkelen.
8419-82b7d6.jpeg
8419-70760d.jpeg

Een educatief spel

Deze plastic draaiende puzzel voor kinderen is een leuk, educatief spel dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun oog-handcoördinatie, fijne motoriek en probleemoplossing. Het principe van deze puzzel is eenvoudig: de stukjes zitten vast aan een roterende steun die in alle richtingen gedraaid kan worden. Kinderen moeten de steun draaien om de juiste positie van de stukjes te vinden en vervolgens het plaatje in elkaar zetten. Met deze innovatieve en leuke manier van spelen kunnen kinderen aan hun concentratie en geduld werken terwijl ze plezier hebben. Het is gemakkelijk te hanteren dankzij de lichtgewicht, slijtvaste plastic stukken. De heldere kleuren en aantrekkelijke patronen stimuleren de verbeelding van kinderen en moedigen hen aan om urenlang te spelen.

De puzzel, een tijdloos spel

Met 2, 48, 150 of 500 stukjes zijn legpuzzels de ideale manier om kinderen, van peuters tot tieners, te stimuleren met motieven van hun favoriete personages, prachtige landschappen of kunstwerken. Geef nu een kinderpuzzel cadeau!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.