34257-7b92b5.jpeg
Wachttoren Pat Patrouille
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Wachttoren Pat Patrouille

79,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Geef uw kind voor Kerstmis de beroemde patrouilletoren, waar iedereen samenkomt om op een reddingsmissie te wachten. Deze toren bestaat uit een uitkijkpost met een telescoop om de stad te observeren en een glijbaan zodat ze geen tijd verliezen, en is een zeer belangrijk onderdeel van de patrouille.

The Patrol is een beroemde animatieserie over de avonturen van zes puppy’s: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Skye. Zij maken deel uit van de Animal Protection Patrol, een geheime organisatie die de dierenwereld moet beschermen.

Hun missie is om dieren in gevaar te redden en alle mysteries op te lossen. De puppy’s worden getraind door hun leider, Ryder, een 10-jarige mens. Ze wonen in Adventure Bay, een fictief stadje ergens in Australië. De Patrouille puppies zijn altijd bereid om elk gevaar te trotseren om hun vrienden en hun gemeenschap te beschermen.

Een perfect ensemble

Deze Patrouilletoren wordt met de figuren die we hebben een perfecte set die op verschillende manieren gebruikt kan worden om te spelen. De Patroller wachttoren is kinderspeelgoed dat geïnspireerd is op de wereld van de beroemde tv-serie. Kinderen kunnen hun eigen wachttoren bouwen en er figuurtjes van hun favoriete personage in plaatsen. De Patroller wachttoren is interactief speelgoed waarmee kinderen hun verbeelding en creativiteit kunnen ontwikkelen.

Speelgoed voor avontuur en actie

De Patrol Wachttoren is een actie-avonturenspeelgoed dat kinderen die fan zijn van de beroemde animatieserie in verrukking zal brengen. Deze wachttoren is geïnspireerd op de Pat Patrol commandopost, waar Ryder en zijn hondenvrienden hun reddingsmissies plannen. Hij heeft een handmatige lift om de Patrol-figuren omhoog en omlaag te brengen, en een draaibaar platform om de omgeving in de gaten te houden. Het speelgoed bevat ook een minifiguur van Chase, de Duitse politieherder, en een reddingsvoertuig met een lanceerhelling om dieren in gevaar te helpen redden. Met de vele interactieve functies en het ontwerp dat trouw is aan de tekenfilmserie, zal het uw kind uren speelplezier en verbeelding geven.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.