34281-e651df.jpeg
Marshall Patrouille lanceerhelling
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Marshall Patrouille lanceerhelling

99,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek dit speelgoed, het Pat Patrol lanceerplatform met Marshall en zijn motor. Deze motor heeft een systeem dat, als u hem loslaat, hem met hoge snelheid vooruit laat gaan. Deze schans is ontworpen om Marshall met hoge snelheid weg te sturen als er iemand in de problemen zit!

De Patrol Marshall lanceerhelling is ideaal speelgoed voor kleine fans van de beroemde tekenfilmserie! Met dit speelgoed kunnen kinderen de spannendste actiescènes uit hun favoriete serie bedenken en naspelen. De lanceerhelling is gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, waardoor hij perfect is voor rollenspel, zowel binnen als buiten. Kinderen zullen het geweldig vinden om hun Patrol-voertuigen op de schans te lanceren en Marshall hoog de lucht in te zien zweven!

Op volle snelheid

Zodra er iemand in de problemen zit, racen Marshall en zijn motor naar de redding, want als het om mensenlevens gaat, heeft de Patouille geen tijd te verliezen. De Marshall lanceerhelling is een must-have voor reddingsmissies! Met deze opvouwbare lanceerhelling kan Marshall op de meest ontoegankelijke plekken komen om zijn vrienden te redden. Kinderen zullen het geweldig vinden om de actiescènes uit de beroemde TV-serie na te spelen met dit Patrouillespeelgoed.
34281-e651df.jpeg

Spannend speelgoed voor kinderen

Het Marshall Patrol lanceerplatform is spannend speelgoed voor kinderen die van de beroemde Patrol animatieserie houden. Dit lanceerplatform is ontworpen om op een verkeerstoren te lijken, met felle kleuren en details die trouw zijn aan de serie. Het speelgoed bevat een Marshall figuur, de Patrol brandweerhond en een rood-witte raceauto. Kinderen kunnen de auto op het lanceerplatform zetten, op de knop drukken en kijken hoe de auto door de lucht vliegt, klaar voor een spannend avontuur.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.