Ryder Patrol vliegtuig met beeldje en hond op witte achtergrond
Ryder patrouillevliegtuig
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Ryder patrouillevliegtuig

89,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Schiet te hulp met Ryder en zijn Patrouille reddingsvliegtuig! Dit vliegtuig wordt gebruikt voor moeilijk bereikbare plaatsen waar reddingsauto’s niet kunnen komen. Met Ryder aan het stuur is er geen redding die hij niet aankan.

Dit patrouillevliegtuig is speciaal ontworpen voor Ryder en zijn honden. Het kan tot drie honden vervoeren en is uitgerust met een lier om ze aan boord te helpen. Het vliegtuig heeft ook een LED-spot om de weg te verlichten als u in het donker vliegt.

Geen gevaar!

Dit vliegtuig heeft een handvat waar uw kind het kan vastpakken en samen met Ryder de reddingsactie kan uitvoeren! Met de Pat’ Patrol bij elkaar loopt niemand gevaar. Ryder is de leider van de Pat’ Patrol. Hij is een 10-jarige jongen die altijd klaar staat om zijn medemens te helpen. Ryder heeft een groot hart en staat altijd klaar voor zijn vrienden. De andere Patrouilleleden respecteren en bewonderen hem om zijn moed en vastberadenheid. Ryder is erg intelligent en heeft altijd goede ideeën om problemen op te lossen. Hij is ook erg handig en weet hoe hij al het gereedschap van de Patrouille moet gebruiken. Ryder is een uitstekende piloot en houdt van vliegen. Hij houdt ook van dieren en is altijd bereid om anderen te helpen.

Speelgoed van hoge kwaliteit dat alle fans zal aanspreken

Het Ryder Patrol vliegtuig is speelgoed van hoge kwaliteit dat alle fans van de beroemde tekenfilmserie voor kinderen zal aanspreken. Dit speelgoed is zo ontworpen dat het lijkt op het vliegtuig waarmee Ryder, de leider van de Patrouille, in de serie vliegt. Het is gemaakt van topkwaliteit materialen om maximale duurzaamheid en stevigheid te garanderen. Het Patrouille Ryder vliegtuig heeft een ruime cockpit waar Ryder comfortabel kan zitten om het vliegtuig te besturen. De cockpit heeft ook een doorzichtig windscherm zodat kinderen goed in het vliegtuig kunnen kijken.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.