Rode en blauwe Patrouille vrachtwagen op een witte achtergrond
Vrachtwagen Patrouille
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Vrachtwagen Patrouille

109,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek de Patrouille vrachtwagen, die drie puppies kan vervoeren om te gaan redden. Voor reddingen waarbij meerdere elementen van de patrouille nodig zijn, wordt deze vrachtwagen gebruikt zodat ze samen mensen in gevaar kunnen redden.

Pat’ Patrouille trucks zijn de coolste voertuigen ter wereld! Elke truck is uniek en heeft een speciale persoonlijkheid. Ze zijn allemaal uitgerust met superkrachten en high-tech gadgets om de Patrouille te helpen problemen op te lossen en de dag te redden.

Chase’s Truck is een supersnelle terreinwagen die over elk type terrein kan rijden. Hij is uitgerust met een zoekradar waarmee hij problemen kan opsporen en snel oplossen.

De nieuwe held

De Patrouillehonden en uw kind zullen iedereen in gevaar redden, waardoor uw kind de nieuwe held van de Patrouille wordt. De Marshall Truck is een ultra-krachtig reddingsvoertuig dat tot zes patrouillehonden tegelijk kan vervoeren. Hij is uitgerust met een krachtige lier zodat hij zware voorwerpen kan optillen en veilig vervoeren. Rocky’s Truck is een zwaar constructievoertuig dat elk obstakel kan beklimmen. Hij is uitgerust met een drilboor om gaten te graven en bruggen en tunnels te bouwen.
Rode en blauwe Patrouille vrachtwagen op een witte achtergrond

Een leuk, schattig speeltje!

De Patrol Truck is kinderspeelgoed waarmee u de spannende avonturen van de beroemde tekenfilmserie kunt naspelen. Deze reddingstruck is het hoofdvoertuig van de Patrol, een team van heldhaftige honden die samenwerken om hun stad te beschermen. De truck is ongeveer 30 cm lang en is uitgerust met alle functies die nodig zijn om reddingsmissies uit te voeren. Hij heeft een ruime cabine voor de chauffeur en een achtercompartiment voor reddingsuitrusting. De Patrol Truck is leuk en leerzaam speelgoed dat kinderen stimuleert om hun verbeelding en creativiteit te ontwikkelen. Hij is perfect voor

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.