34371-31d5f9.jpeg
Patrouillewagen circuit
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Patrouillewagen circuit

139,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit speelgoed is perfect voor alle Patrol Patrol-fans, met zijn 4 personages – Marshall, Rocky, Chase en Rubble – en een superleuk circuit met plaatsen om de auto’s neer te zetten. U hoeft alleen maar de verbeelding van uw kinderen aan te wakkeren en klaar is kees, missie volbracht!

Fans van Little Patrol zullen dol zijn op dit circuit! Het is gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, waardoor het perfect is voor uitstapjes en vakanties.

The Patrol is een animatieserie over de avonturen van zes puppy’s: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Skye. Zij maken deel uit van de reddingsorganisatie Paw Patrol. Elke dag redden deze kleine helden hun vrienden en beschermen ze het stadje Adventure Bay.

Kinderen zullen het geweldig vinden om scènes uit hun favoriete serie na te spelen met dit Paw Patrol autocircuit. Het circuit bevat een bovenloopkraan, schans, metro en lanceerplatform. Er is ook een parkeerplaats om voertuigen te parkeren. Kinderen zullen zich allerlei verhalen kunnen voorstellen met dit ongelooflijke circuit.

Een droom voor alle kinderen

Deze patrouillewagenbaan is een droom voor alle kinderen, die er van alles mee kunnen doen, zoals een heliport. Kleine jongens zullen dol zijn op spelen met deze Patrouilleautobaan! Het is een elektrisch circuit waarmee u de auto’s kunt besturen en tegelijkertijd hun snelheid kunt regelen. Dit circuit is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Het circuit is gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, waardoor het erg praktisch is om te vervoeren. De auto’s zijn gemaakt van slijtvast plastic en zijn compatibel met andere Patrouilleautocircuits.

Leuk en spannend speelgoed voor kinderen!

De Patrol autoracebaan is leuk en spannend speelgoed voor kinderen die dol zijn op de beroemde tv-serie. Deze racebaan is ontworpen om uw kind urenlang speelplezier te bieden door ze hun eigen avonturen te laten beleven met de Patrol autofiguren. De Patrol autoracebaan wordt geleverd met een 3,6 meter lange racebaan en twee raceauto’s, die elk een ander personage uit de serie voorstellen. De auto’s hebben rubberen wielen voor betere grip op de baan, zodat kinderen gemakkelijk hun snelheid en richting kunnen bepalen.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.