34454-5bac2f.jpeg
Chase Patrol bouwstenen
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Chase Patrol bouwstenen

64,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek dit fantastische transformeerbare Patrol-speelgoed, een op Transformers geïnspireerde versie die deze figuurtjes tot geweldig leuk speelgoed maakt voor elk kind. Deze honden en hun reddingsvoertuig transformeren in robots, een erg grappige rariteit waar kinderen dol op zullen zijn.

De bouwstenen van Chase Patrol zijn perfect voor beginnende bouwers. Ze passen gemakkelijk in elkaar en kinderen kunnen er hun eigen Patrol-avonturen mee maken. De blokken zijn kleurrijk en aantrekkelijk en stimuleren de creativiteit van kinderen. Ze leren ook om als team samen te werken wanneer ze met andere kinderen spelen.

Een nieuw avontuur

Begin een nieuw avontuur en bouw deze patrouille bouwstenen samen met uw kind en ontdek het verhaal achter de stukjes. De Chase Patrol bouwsteen is leuk en interactief speelgoed voor kinderen. Kinderen kunnen verschillende soorten bouwwerken met de blokken bouwen, zoals huizen, bruggen en tunnels. Het speelgoed bevat ook een figuurtje van Chase, de Patrouillehond. Kinderen kunnen veel leuke avonturen bedenken en maken met dit speelgoed. Mis dit ideale speelgoed voor elk kind niet en beleef urenlang speelplezier!
34454-5bac2f.jpeg

Een uitstekende keuze voor kinderen

De Patrol Chase bouwstenen zijn een uitstekende keuze voor kinderen die graag bouwen en spelen met hun favoriete personages uit de Patrol animatieserie. Met deze bouwset kan uw kind de spannende avonturen van Chase, de dappere en toegewijde Duitse herder in het reddingsteam, naspelen. De set bevat kleurrijke, duurzame bouwstenen die gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. De stukken zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk in elkaar passen, zodat uw kind verschillende structuren en vormen kan maken. De blokken zijn ook groot genoeg om gemakkelijk door kleine handjes vastgepakt te worden, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor kinderen vanaf 3 jaar.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.