Patrouille Marshall en Rocky gekleurd met witte achtergrond met een boom en een standbeeld en sinaasappels
Marshall en Rocky Patrol bouwstenen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Marshall en Rocky Patrol bouwstenen

44,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ga met deze Patrol-bouwstenen op avontuur met Marshall en Rocky en ga het bos in! Nodig je vrienden uit om mee te doen en beleef andere avonturen die door jouw verbeelding zijn bedacht, en geniet van het plezier met je vrienden!

De Patrol-bouwstenen van Marshall en Rocky zijn perfect voor kleine bouwers in de dop. Kinderen kunnen hun verbeelding gebruiken om ongelooflijke bouwwerken te maken met deze kleurrijke en leuke blokken. De blokken zijn compatibel met andere bouwsets, zodat kinderen nog meer speelmogelijkheden kunnen creëren.

Marshall and Rocky’s Patrol bouwblokken zijn een geweldige manier voor kinderen om hun fijne motoriek te ontwikkelen en hun verbeelding te stimuleren.

Mysterie van het bos

Bouw dit patrouillebosmysterie met deze bouwstenen en Marshall en Rocky. Achter deze stukken gaat een mysterie schuil! De Marshall en Rocky Patrouille bouwblokken zijn perfect voor kleine ontluikende bouwers. Kinderen kunnen hun verbeelding gebruiken om leuke, kleurrijke bouwwerken te maken, terwijl ze leren spelen met vormen en kleuren. De blokken zijn compatibel met andere standaard bouwblokken, zodat kinderen nog meer kunnen bouwen. De Marshall en Rocky Patrol bouwblokken zijn gemaakt van duurzaam plastic en zijn gemakkelijk schoon te maken.
Patrouille Marshall en Rocky gekleurd met witte achtergrond met een boom en een standbeeld en sinaasappels

Kleurrijk en leuk!

De Marshall en Rocky Patrol bouwblokken zijn een spannende set constructiespeelgoed voor kinderen die dol zijn op de populaire Patrol animatieserie. Met deze bouwstenen kunnen kinderen hun eigen reddingsavonturen bouwen met behulp van hun fantasie en creativiteit. De set bevat twee figuren van populaire personages uit de serie, Marshall en Rocky, en kleurrijke en leuke bouwstenen. De blokken zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, zodat kinderen verschillende bouwwerken en speelscènes kunnen maken die passen bij hun stemming en inspiratie. De Marshall en Rocky Patrol bouwblokken zijn ook een geweldige manier om de fijne motoriek van kinderen te verbeteren en tegelijkertijd hun cognitieve ontwikkeling en probleemoplossende vaardigheden te stimuleren.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.