34515-9cf9ff.jpeg
Waterpistool van de kinderpatrouille
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Waterpistool van de kinderpatrouille

19,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit patrouillewaterpistool is fantastisch voor uw kleintjes om alleen of met hun vriendjes mee te spelen tijdens de feestdagen. Ze zullen zo blij zijn om met dit patrouillewaterpistool te spelen, een van de beroemdste tekenfilms waar onze kinderen dol op zijn, en dan hebben we het er nog niet eens over dat dit pistool echt leuk voor ze is!

Het Patrouille waterpistool is het perfecte speelgoed voor kinderen die graag met water spelen! Het waterpistool is gemakkelijk te gebruiken en houdt kinderen koel op warme zomerdagen. Het Patrol Waterpistool is gemaakt van duurzaam plastic en wordt geleverd met een waterfles van 500 ml.

Kinderen kunnen het waterpistool eenvoudig bijvullen door de waterfles te vullen en aan het pistool te bevestigen. Het Patrol Waterpistool is leuk en veilig speelgoed voor kinderen van alle leeftijden.

Kerstvakantie

Haal het meeste uit de kerstvakantie en laat uw kinderen en hun vriendjes spelen met dit prachtige Pat’Patrol waterpistool. Het Patrol Waterpistool is leuk en interactief speelgoed voor kinderen. Het is gemakkelijk te gebruiken en kinderen kunnen zich ermee vermaken terwijl ze hun oog-handcoördinatie ontwikkelen. Het Patrol Waterpistool is gemaakt van duurzaam plastic en wordt geleverd met een waterfles van 500 ml.
34515-2e9c26.jpeg

Leuk en vermakelijk speelgoed

Het Patrol waterpistool voor kinderen is leuk en vermakelijk speelgoed waarmee kinderen zich buiten kunnen vermaken op warme zomerdagen. Dit waterpistool is ontworpen met felle kleuren en aantrekkelijke afbeeldingen uit de beroemde Patrol animatieserie, waardoor het nog spannender wordt voor kinderen. Dit waterpistool is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en schokbestendig, wat betekent dat het bestand is tegen intensief gebruik door kinderen zonder snel te breken of te barsten. Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken, met een ergonomisch handvat zodat kinderen het comfortabel kunnen vasthouden terwijl ze spelen Al met al is het Pat’Patrol Kids Waterpistool een geweldige keuze voor ouders die hun kinderen een leuk en interactief speeltje willen geven voor die warme zomerdagen. Met zijn duurzame ontwerp, gemakkelijke

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.