35957-4e7ccb.jpeg
Star Wars Master Yoda actiefiguur
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Star Wars Master Yoda actiefiguur

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Klein Star Wars Meester Yoda-figuurtje voor fans van de cultfilms die een goede verzameling van de meester nodig hebben. Het beeldje ligt prettig in de hand en kan op uw bureau worden geplaatst als decoratief of inspirerend object.

Dit plastic beeldje is een getrouwe weergave van het karakter van Master Yoda, zoals hij voorkomt in de Star Wars saga. Het wordt geleverd met een voet voor meer stabiliteit en een transparante standaard voor betere zichtbaarheid. Star Wars fans zullen dol zijn op dit beeldje!

Dit beeldje is op schaal 1/6 en is ongeveer 12 cm hoog. Het is zeer gedetailleerd en geeft het personage uit de film natuurgetrouw weer. Het is een uitstekend cadeau voor Star Wars fans!

Meester Yoda

Yoda’s speciale manier van praten is welbekend. Hier bieden wij u dit Star Wars Master Yoda beeldje voor uw verzameling of om scènes uit de film na te spelen. Deze Master Yoda figurine is een geweldige aanvulling op elke Star Wars verzameling. Hij is 8,5 cm hoog en heeft een mooie plastic afwerking. Het gezichtsdetail is uitstekend en hij heeft een goede pose. Hij wordt geleverd met een voet om hem op zijn plaats te houden.
35957-7e3de0.jpeg
35957-c4a734.jpeg

Een onmisbaar verzamelobject

Het Star Wars Master Yoda beeldje is een onmisbaar verzamelobject voor alle fans van de intergalactische saga. Dit topstuk is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het uitzonderlijk duurzaam en sterk is. Op het beeldje staat het beroemde personage van Master Yoda, een van de meest gerespecteerde en machtigste Jedi in het heelal. Hij is afgebeeld in zijn traditionele beige gewaden. Zijn wijze, gerimpelde gezicht is met grote precisie gebeeldhouwd en biedt een indrukwekkend detailniveau. Met zijn uitzonderlijke bouwkwaliteit en indrukwekkend detailniveau wordt dit zeker een belangrijk onderdeel van uw Star Wars memorabiliacollectie.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.