Marshall Patrouillewagen in rood en geel op een witte achtergrond
Marshall patrouillewagen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Marshall patrouillewagen

39,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek de reddingsauto van Marshall Patrouille en ga mensen in gevaar redden met deze ervaren puppy. Met deze reddingsauto en Marshall kunt u op verschillende manieren met andere vriendelijke kinderen spelen. Samen zal niemand in gevaar zijn!

Marshall Patrol is een terreinwagen uit de beroemde animatieserie waar kinderen dol op zullen zijn. Het is uitgerust met een waterkanon en een brandblusser, waardoor het perfect is voor noodmissies. Het voertuig is gemakkelijk te besturen, waardoor het ideaal is voor beginners. Kinderen zullen dol zijn op spelen met deze coole en leuke terreinwagen.

Reddingshonden

Marshall Patrouille is een van de belangrijkste reddingshonden, met een allround rol als het gaat om mensen redden van gevaar. Marshall is een kleine puppy die van feesten houdt. Hij is altijd de eerste die aankomt en de laatste die vertrekt. Marshall staat altijd klaar om te helpen, ook al is hij niet altijd even slim. Hij is toegewijd aan zijn rol als brandweerman en staat altijd klaar om zijn vrienden te hulp te vliegen. Uw zoon zal nog lang met plezier met Marshall spelen.
Marshall Patrouillewagen in rood en geel op een witte achtergrond

Een must-have speelgoed voor alle fans

De Marshall Fire Patrol auto is onmisbaar speelgoed voor alle fans van de beroemde Patrol animatieserie. Deze miniatuurauto is een exacte replica van het voertuig dat gebruikt wordt door het personage Marshall, de dappere en toegewijde brandweerman van het reddingsteam. Hij heeft rubberen wielen waarmee hij gemakkelijk over elk oppervlak rolt, of dat nu de grond of tapijt is. Het ontwerp van de auto is trouw aan dat van de tekenfilmserie, met heldere kleuren en zorgvuldige details die kinderen in verrukking zullen brengen. Zo is er het Patrouillelogo op de deuren en het iconische rood en wit van Marshall’s brandweeroutfit. Met zijn superieure bouwkwaliteit, zorgvuldige details en speelse functies is het een uitstekende keuze voor kinderen die graag met miniatuurvoertuigen spelen en zich willen onderdompelen in de wereld van Marshall

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.