Gekleurde Jungle Patrol bouwstenen op een witte achtergrond
Jungle Patrol bouwstenen
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Jungle Patrol bouwstenen

52,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek een van onze Patrouille bouwsteenspeeltjes voor kinderen. Dit speelgoed is een reddingsscenario dat uw kind kan bouwen met de bijpassende bouwstenen. Het is geweldig speelgoed om de hersenen van kinderen tijdens hun tienerjaren te ontwikkelen.

Jungle Patrol bouwstenen zijn de beste op de markt! Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zeer duurzaam. Kinderen zullen graag met deze blokken spelen en zullen veel verschillende constructies kunnen maken. Jungle Patrol bouwstenen zijn compatibel met andere bouwstenen op de markt en zijn perfect voor kinderen van alle leeftijden.

Decoratie bouwstenen

Laat uw kind het verhaal achter deze Patrol bouwstenen ontdekken, ze zullen er dol op zijn en het is een geweldige decoratie. De Patrol Jungle bouwblokken zijn perfect voor kinderen die graag met hun favoriete stripfiguren spelen. Met deze kleurrijke en leuke blokken kunnen bossen, grotten en zelfs kruipruimtes worden gebouwd waarin de Patrol Jungle-figuren kunnen rondlopen. Kinderen zullen het geweldig vinden om met deze bouwstenen te spelen en nieuwe avonturen voor hun favoriete personages te creëren.
Gekleurde Jungle Patrol bouwstenen op een witte achtergrond

Een leuk en leerzaam bouwspel

De Patrol Jungle bouwblokken zijn een leuk en leerzaam bouwspel voor kinderen van alle leeftijden. Met dit spel kunnen kinderen hun eigen jungle bouwen met behulp van kleurrijke blokken en personages uit de beroemde Patroller animatieserie. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken om verschillende jungletaferelen te maken, zoals watervallen, hangbruggen en verborgen grotten. Ze kunnen ook accessoires toevoegen zoals voertuigen en gereedschap om de Patrol-personages te helpen de jungle te verkennen en dieren in gevaar te redden. Dit spel is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en stimulerend voor de ontwikkeling van kinderen.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.