34210-e9efee.jpeg
Patrouille metalen voertuigenset
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Patrouille metalen voertuigenset

54,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek deze prachtige set Patrouillewagens. Dit zijn de metalen auto’s uit de tekenfilmserie, gepersonaliseerd met elk personage in zijn eigen auto. Dit is zeker een set die u niet mag missen en die uw kind graag voor Kerstmis zou willen ontvangen. Ik weet zeker dat ze heel blij zullen zijn.

Patrol metalen voertuigenset. Bevat 6 voertuigen uit de beroemde Patrol-autoreeks! De voertuigen zijn gemaakt van metaal en zijn ongeveer 4 cm lang. De voertuigen zijn perfect voor kinderen vanaf 3 jaar.

Speelgoed voor iedereen

Maak een Paw Patrol-verzameling zodat uw kind met zijn vriendjes kan spelen als ze bij u thuis komen. Deze set bevat speelgoed voor iedereen zonder dat ze om de beurt hoeven te spelen. Kinderen kunnen alle avonturen van de beroemde tv-serie naspelen met deze set metalen voertuigen. Deze set metalen voertuigen bevat 6 auto’s en vrachtwagens uit de beroemde Patrol tekenfilmserie. De voertuigen zijn perfect voor kinderen die graag spelen met de personages uit hun favoriete serie. De voertuigen zijn stevig en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen vanaf 3 jaar.
34210-caa6d1.jpeg

Een set speelgoed voor fans

De Metal Patrol voertuigenset is een speelgoedset die fans van de beroemde tekenfilmserie voor kinderen in verrukking zal brengen. Elk voertuig is ontworpen met veel aandacht voor detail en geschilderd in heldere, opvallende kleuren die overeenkomen met die van de personages uit de serie. De voertuigen hebben ook rubberen wielen voor een soepele, stille rit op alle oppervlakken. De zes voertuigen in deze set zijn Chase, Marshall, Rubble, Skye, Rocky en Zuma. Elk is uitgerust met zijn eigen unieke voertuig, perfect passend bij zijn persoonlijkheid en speciale vaardigheden.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.