34140-3accf9.jpeg
Patrol Transformers voertuigenset
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Patrol Transformers voertuigenset

49,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek dit fantastische transformeerbare Patrol speelgoed, een op Transformers geïnspireerde versie die deze figuurtjes tot geweldig leuk speelgoed maakt voor alle kinderen. Deze honden en hun reddingsvoertuig transformeren in robots, een erg grappige rariteit waar kinderen dol op zullen zijn.

In deze Patroller-set vinden kinderen hun favoriete personages in de vorm van transformeerbare robots! Met Chase en Marshall in robotmodus en Rocky in voertuigmodus kunnen de kleine helden op avontuur gaan en allerlei verhalen verzinnen.

De Patrouille is een team van heldhaftige honden die elkaar helpen problemen op te lossen en de dag te redden! De puppy’s doen alles om hun vrienden te helpen en Adventure Bay te beschermen. Elk lid van het team heeft zijn eigen transformeerbare voertuig, geïnspireerd op hun karakter.

De favoriete tekenfilm van kinderen

Het is de favoriete tekenfilmserie van duizenden kinderen over de hele wereld, en elk personage vormt met zijn of haar reddingsvoertuig een hondenteam als geen ander. Patrol is een enorm populaire tekenfilmserie bij kinderen. De personages uit deze serie zijn nu verkrijgbaar in de vorm van transformeerbaar speelgoed. Deze Patrol-voertuigen veranderen in robots en kunnen over de grond rollen. Ze zijn perfect voor kinderen die van interactief speelgoed en transformatieverhalen houden.
34140-5aad76.jpeg

Leuk en schattig!

De Transformers Patrol-voertuigenset is ontzettend leuk en uitdagend speelgoed voor kinderen die dol zijn op zowel de Patrol- als de Transformers-animatieserie. Deze set bevat vijf verschillende voertuigen, elk met zijn eigen unieke transformatie geïnspireerd op de Patrol-personages. De voertuigen in deze set zijn Chase, Rubble, Marshall, Skye en Zuma, die allemaal in een oogwenk in indrukwekkende robots kunnen veranderen. Kinderen kunnen in slechts een paar eenvoudige stappen gemakkelijk schakelen tussen de voertuig- en robotmodus, zodat ze hun eigen fantasierijke avonturen kunnen creëren met hun favoriete personages.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.